Waves Festival Texel - Muziek, Kunst en Vermaak op het Eiland

WAVES Festival: Sport, Muziek en Zomerse Vibes op Paal 17

Inleiding

Van donderdag 8 juni tot zaterdag 10 juni 2023 staat het strand van Paal 17 volledig in het teken van het WAVES Festival. Dit 3-daagse festival combineert (water)sport, livemuziek en een zomerse sfeer voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het WAVES Festival kunnen bezoekers genieten van topsport op het water met de Ronde om Texel, liveoptredens en andere watersportactiviteiten op het strand. In dit artikel geven we een overzicht van het programma van het WAVES Festival, inclusief artiesten en activiteiten.

Watersport en Zomerse Vibes

Het WAVES Festival biedt een unieke mix van sport en entertainment. Overdag kunnen bezoekers vanaf het strand genieten van diverse watersportwedstrijden van de Ronde om Texel. Terwijl ze de spannende races aanschouwen, kunnen ze genieten van muziek en heerlijk eten en drinken. Het strand wordt gevuld met een zomerse vibe en er is voor ieder wat wils.

Het Programma

Het WAVES Festival biedt een gevarieerd programma met livemuziek en DJ-optredens. Hieronder vindt u het programma voor donderdag 8 juni:

  • Polderman Brothers
  • Gone to the Beach
  • Wadzou't
  • Marco van Sambeek
  • DJ Trappetoni
  • Danny Froger

Elke artiest brengt zijn unieke geluid en zorgt voor een geweldige sfeer op het strand. Van optredens van lokale bands tot bekende DJ's, er is voor elk wat wils tijdens het WAVES Festival.

Eten, Drinken en Feesten

Naast de geweldige muziek en sportieve activiteiten, is er ook volop gelegenheid om te genieten van heerlijk eten en drinken. Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes en bars te vinden waar bezoekers kunnen genieten van (h)eerlijke gerechten en verfrissende drankjes. In de avonden wordt het strand omgetoverd tot een feestlocatie waar bezoekers kunnen dansen en feesten tot in de late uurtjes.

Mis Het WAVES Festival Niet!

Het WAVES Festival is een uniek evenement waar sport, muziek en zomerse vibes samenkomen. Of u nu een liefhebber bent van watersport, livemuziek of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer op het strand, dit festival heeft voor ieder wat wils. Mis het WAVES Festival op Paal 17 niet en maak deel uit van dit onvergetelijke evenement.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden