SunBeats Paal 17: Dansen op het Strand met de Beste Dance-Muziek op Texel

Zet je schrap voor hét dance-evenement van het jaar op Texel: SunBeats Paal 17! Op zaterdag 8 juli 2023 kun je met je voeten in het zand genieten van de allerbeste dance-muziek, gepresenteerd door een indrukwekkende line-up van bekende dj's. Dit is dé gelegenheid om te dansen, feesten en de zomerse vibes te ervaren op een van de mooiste strandlocaties van Texel.

Een spectaculaire line-up

SunBeats Paal 17 heeft een line-up samengesteld die je niet wilt missen. Bereid je voor op de beats en de energie van bekende dj's die de dansvloer in vuur en vlam zetten. Van house tot techno, van EDM tot trance, er is voor ieder wat wils. Laat je meeslepen door de muziek, dans tot in de late uurtjes en geniet van een onvergetelijke ervaring op het strand.

Dansen met je voeten in het zand

Wat SunBeats Paal 17 echt uniek maakt, is de locatie. Dansen met je voeten in het zand, omringd door de prachtige natuur en het geluid van de golven op de achtergrond, zorgt voor een magische sfeer. Paal 17 biedt de ideale setting voor dit dance-evenement, met een ruime dansvloer, gezellige bars en een adembenemend uitzicht op zee. Laat jezelf onderdompelen in de muziek, voel de warme zomerbries en creëer herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Praktische informatie

SunBeats Paal 17 vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023. De openingstijden zijn van 17.00 uur tot 2.00 uur. Voor de actuele line-up en het kopen van tickets kun je terecht op de website van SunBeats. Zorg ervoor dat je op tijd je tickets bemachtigt, want dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Veelgestelde vragen

  • Is SunBeats Paal 17 geschikt voor alle leeftijden? Nee, SunBeats Paal 17 is een evenement voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.
  • Mag ik mijn eigen drank en eten meenemen naar het festival? Het is niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen naar SunBeats Paal 17. Er zijn echter voldoende bars en eetgelegenheden op het festivalterrein waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en heerlijk eten.
  • Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Paal 17? Ja, er is parkeergelegenheid in de nabijheid van Paal 17. Volg de aanwijzingen ter plaatse voor de beste parkeermogelijkheden.

Conclusie

SunBeats Paal 17 is dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke dance-ervaring op Texel. Dans met je voeten in het zand, omringd door de beste dance-muziek en een adembenemend uitzicht op zee. Met een indrukwekkende line-up van bekende dj's is dit evenement een must voor dance-liefhebbers. Zorg ervoor dat je erbij bent en koop je tickets op de website van SunBeats. Bereid je voor op een geweldige avond vol muziek, dans en zomerse vibes op SunBeats Paal 17!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden