Rally rijden Texel

22 september 2022

Rally rijden Texel


Als je houdt van lekker rijden met een spelelement, ben je hier aan het goede adres. Bij ons kun je namelijk een rally rijden met verschillende voertuigen. Ga retro met een Solex. Proef Azië met de TukTuk of maak kennis met moderne vervoersmiddelen zoals de E-chopper of de Fatbike.  Wat je ook kiest, je krijgt er sowieso een gezellige en uitdagende middag voor terug. Ondertussen kun je genieten van het mooie, Texelse landschap met zijn vele landweggetjes en uitgestrekte velden.


Een rally is een soort wedstrijd of race, verdeeld in verschillende etappes. Bij ons wordt deze aangevuld met verschillende opdrachten, lastige vragen en een welverdiende drink- en eetpauze. Met een beetje geluk krijgt de winnaar een grappige prijs, die daarna op de schoorsteenmantel mag pronken.


Door de intensieve samenwerking is rally rijden zeer geschikt voor bedrijfs-en teamuitjes, waarbij het draait om Teambuilding. Maar ook als familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest is het erg geschikt, zeker als je de middag afsluit met een barbecue of buffet. Er zijn verschillende arrangement mogelijk. Wij informeren je graag over wat er allemaal kan.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden