busvervoer op texel

Busvervoer op Texel

Busvervoer op Texel

Als je met een groep op stap gaat, is bus- en taxivervoer bijna onmisbaar. Of je nou op reis gaat met je bedrijf, familie, vrienden of vereniging, het is vaak aanzienlijk voordeliger dan andere vormen van vervoer. Busvervoer is flexibel. De bus brengt je gezelschap warm en droog van deur tot deur. Het is ook heel leuk om een rondrit op het eiland te maken met een gids die je allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt over het eiland en de bewoners.

Schoolreisje op Texel

Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel een ideale bestemming. Het is niet alleen extra speciaal om naar een eiland te gaan, Texel biedt ook veel ‘inhoud’, onder andere door de unieke natuur en geschiedenis en mogelijkheden die je nergens anders hebt. Je kunt kiezen uit een groot aantal kant-en-klare educatieve programma’s en leuke attracties.

Diverse mogelijkheden voor busvervoer

Op het gebied van vervoer op Texel is Texeltours de partner die je zoekt. Wij bieden diverse mogelijkheden. Al vele scholen in Nederland maken gebruik van onze dienstverlening.

Bedrijfsuitjes

Binnenkort een bedrijfsuitje op de planning? Texel is een perfecte locatie voor teambuilding, plezier en gezelligheid. Het eiland biedt tal van leuke activiteiten en mogelijkheden. Voor bedrijfsuitjes op Texel verzorgt Texeltours graag het vervoer.

Dankzij ons ruime en gevarieerde wagenpark met luxe touringcars, en onze speciale Amerikaanse schoolbussen hebben we altijd een geschikte bus voor jullie personeelsuitje.

Gezelligheid begint in de bus De gezelligheid van een bedrijfsuitje begint natuurlijk al in de bus. Hebben jullie bepaalde wensen of ideeën voor het vervoer? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden