personeelsuitje naar texel

Op zoek naar hét Personeelsuitje Texel?

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Personeelsuitje Texel -succes garantie

Een personeelsuitje op Texel is een geweldige manier om de band tussen collega's te versterken. Het biedt de mogelijkheid om buiten de werkomgeving met elkaar te spreken en te ontspannen. Het grootste Waddeneiland van Nederland is een bijzondere bestemming voor een personeelsuitje. Het eilandgevoel laat iedereen loskomen van de dagelijkse werkzaamheden en de stress die daarbij komt kijken.


Als Texelaars zijn wij ervaren in het bij elkaar brengen van mensen op ons mooie eiland. Er zijn talloze activiteiten mogelijk voor een geslaagd personeelsuitje op Texel. Denk aan een actieve dag in de natuur, teambuilding op het strand of een duurzame e-chopper tocht over het eiland. Wij staan klaar om het personeelsuitje van jouw bedrijf tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van personeelsuitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 


Originele en leuke personeelsuitjes met je collega's

Een jaarlijks personeelsuitje is een must en zou een dag moeten zijn waar iedereen naar uitkijkt. Elk jaar hetzelfde uitje kan saai worden. Hier vind je originele ideeën om een topdag voor collega's te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat bij de koffiemachine.

Een gezamenlijke lunch of diner waarbij collega's samenwerken en daarna samen kunnen genieten, maakt een personeelsfeest al snel leuk. Een kookworkshop is perfect voor teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan een workshop vuurspuwen, smartlappen zingen of misschien iets sportiefs, zoals golfen of blokarten. Je kunt ook quizzen of een puzzel- of GPS-tocht doen met leuke voertuigen.

Denk out-of-the-box, want er is voor elk wat wils. Van teambuilding-workshops voor 4 personen tot personeelsfeesten met meer dan 100 medewerkers. Er is altijd wel iets te vinden, van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, waar nog lang over wordt nagepraat. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk!

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden