Escape Game Viking Saga Texel

Ontdek ons eiland op een speelse manier!

Maak jullie e-chopper, solex of scooter rit compleet met het outdoor escape game Viking Saga. Dit spel voert jullie langs zeven prachtige locaties, met een totale afstand van 25 km. Al puzzelend maak je gebruik van deze locaties, verken je Texel en beweeg je jezelf door het meeslepende verhaal.

Het Escape Spel Viking Saga voegt een extra dimensie toe aan jullie avontuur op Texel. Het brengt plezier, teamwork en ontdekking samen terwijl je de charme van het eiland ervaart. De puzzels op elke locatie onthullen nieuwe stukjes van het verhaal en leiden jullie naar de volgende bestemming.

Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, het Escape Spel Viking Saga is een unieke manier om het eiland te verkennen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren. Laat je leiden door de spanning van het spel terwijl je geniet van de prachtige omgeving van Texel. Veel plezier met het ontrafelen van Viking Saga

Voor Iedereen: Vrienden, Familie, Bedrijfsuitjes

Viking Saga is een plezierig avontuur voor iedereen die van samenwerken en uitdagende puzzels oplossen houdt. Dit outdoor spel leidt je langs zeven prachtige locaties, geschikt voor je eigen vertrouwde duo of groep. Of je nu jong of oud bent, familie, vrienden of collega's, iedereen die graag puzzelt zal dit geweldig vinden!

Het spel is ideaal voor bedrijfsuitjes of vriendengroepen. We adviseren één spelpakket per maximaal 4 personen. Tijdens het spelen hebben we gemerkt dat 4 een magisch getal is voor optimale samenwerking en betrokkenheid van alle spelers bij het spel; bij hogere getallen wordt dat minder. Het is ook mogelijk om met meerdere groepen van 2 tot 4 personen te spelen: stel je teams samen en besluit of je tegen of met elkaar speelt!

Je Dag met Texel Tours en Viking Saga

 Viking Saga duurt zonder pauzes ongeveer 3,5 tot 5 uur, dus huur je solex of e-chopper voor een hele dag (10:00 tot 18:00) als je gaat spelen! Tijdens Viking Saga rijd je met je vervoersmiddel en stop je bij een aantal locaties waar je soms een stukje moet wandelen, soms ook een trap of heuvel op, om iets op te lossen of te zoeken.

Ideale omstandigheden om het spel te spelen: huur een mooi vervoersmiddel, stel groepen van 2 tot 4 personen per spelpakket samen, neem een goed humeur en makkelijke schoenen mee, en begin rond 10:30 bij de VVV in Den Burg. We raden van harte aan om halverwege je tocht rond 12:30 te gaan lunchen op een mooie locatie. Ga na een uurtje weer verder en sluit je puzzeltocht af tussen 16:00 en 17:00. Na het spel is het natuurlijk leuk om af te sluiten met een lekker bakje koffie, of, nadat je de solex of e-scooter weer hebt ingeleverd, met een borrel of diner om na te praten.

Voor meer informatie, bezoek ook de website outdoorescapegames.nl.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden