Crazy 88 Texel

Dit gekke spel is helemaal over de top! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? Teambuilding en gekte komen elkaar tegen in deze Crazy 0222 Texel! Maar het leukste van dit unieke spelprogramma Texel; U legt alles zelf vast op camera!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in de Koog waar we starten met de uitleg. Hierna gaat u samen met uw team en camera op pad om de vele ludieke opdrachten uit te voeren!

Crazy 0222 Texel – Uniek Spelprogramma Texel!

Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u het centrum van de Koog in om het eiland op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke, uitdagende en humoristische opdrachten. Wat kunt u verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier zijn dan alvast drie voorbeelden:

  1. Wissel met je hele team van kleding en film dit!
  2. Ga bij een echte Texelaar op de koffie!
  3. Doe midden op het plein van de Koog allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans.

Natuurlijk moeten alle opdrachten binnen de tijd worden uitgevoerd. Nadat de verschillende opdrachten zijn afgerond en alles op filmcamera is vastgelegd, komt u op de eindlocatie. Hier bekijken we samen met alle teams een aantal van de filmpjes en beoordeelt onze begeleider of de opdrachten zijn geslaagd. Het winnende team zal worden overladen met mooie prijzen en zoenen! Na afloop krijgt u alle filmpjes toegezonden zodat u ze later nog eens terug kunt kijken. Uiteraard is dit unieke uitje Texel verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of uitgebreide barbecue. Bent u op zoek naar een uitdagend spelprogramma Texel? Dan is deze Crazy 0222 zeker iets voor u!


Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden