crazy 88 eilandspel texel

Crazy 88 Texel

Crazy 88 Texel – Uniek Spelprogramma Texel!

Dit fantastische spel brengt de ervaring naar een hoger niveau! Elke opdracht is nog verrassender dan de vorige. Vandaag draait alles om creativiteit en originaliteit. Welk team durft echt uit te blinken met lef, originaliteit én teamwork? In dit geweldige spel botsen teambuilding en gekkigheid op een geweldige manier! Maar het hoogtepunt van dit unieke Texelse spelprogramma? U legt alles zelf vast met de camera!

Aankomst

U en uw gezelschap worden warm verwelkomd op een gezellige locatie in De Koog (of in andere dorpen op het eiland Texel), waar we beginnen met een duidelijke uitleg. Vervolgens gaat u met uw team en camera op pad om de vele grappige opdrachten tot een goed einde te brengen!

Met een draaiende camera in de hand duikt u in het hart van De Koog om het eiland op zijn kop te zetten. De opdrachtenlijst is uniek en barst van de grappige, uitdagende en humoristische uitdagingen. Wat staat u te wachten? Wilt u een voorproefje? Goed, hier zijn alvast drie voorbeelden:

  • Ruil met uw hele team van kleding en leg dit vast op film!
  • Ga op de koffie bij een echte Texelaar!
  • Voer midden op het plein van De Koog gezamenlijk een choreografische dans uit.

Natuurlijk moeten alle opdrachten binnen de tijd worden voltooid. Na het afronden van de verschillende uitdagingen en het vastleggen op film, komen we samen op de eindlocatie. Daar bekijken we met alle teams en beoordeelt onze begeleider of de opdrachten succesvol waren. Het winnende team wacht een overvloed aan mooie prijzen en lof! Achteraf ontvangt u alle filmpjes, zodat u ze later nogmaals kunt bekijken. Natuurlijk kan dit unieke uitje op Texel uitgebreid worden met een heerlijke lunch, diner of een uitgebreide barbecue. Zoekt u naar een uitdagend spelprogramma op Texel? Dan is deze Crazy 88 zeker iets voor u!

Boek nu online!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden

fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->