citygames op texel

Citygames

Citygames

Citygames zijn interactieve spellen op een tablet. Elk team is uitgerust met een tablet waarmee diverse opdrachten uitgevoerd moeten worden. Er zijn op Texel 2 Citygames; The Target en De Erfenis.


Waarom is Citygame de Erfenis zo goed?

Twee uur de tijd hebben om zoveel mogelijk geld uit te geven: dat wil iedereen wel! Wij maken het mogelijk met Citygame de Erfenis. Met een speciale smartphone game stap je in een bijzondere wereld vol bloedstollende opdrachten, slimme GPS aanwijzingen en hilarische fotomomenten. De ultieme uitdaging voor een teambuildingsactiviteit of een energiek vrijgezellenfeest. Is jouw team geschikt voor dit spannende spel?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We wachten je op op een gezellige locatie in Den Burg op Texel. Daar maken we het grote nieuws bekend: Je maakt aanspraak op de erfenis van oudoom Hendrikus van Barneveld. Op één voorwaarde: verbras het zo snel mogelijk! Ieder team krijgt een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro. Je hebt twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Probeer onderweg het online casino, raak portemonnees expres kwijt op de plattegrond en scoor flink bij opdrachten. Op je smartphone zie je de successen, sabotage en tussenstanden van de andere teams. Om het spannend te houden stoppen we dit een half uur voor de finish: zo blijft de winnaar een verrassing! Tijdens de finale maken we het winnende team bekend èn genieten we na van alle fantastische foto’s die je hebt gemaakt.


Wat staat jullie te wachten tijdens City Game The Target?


Niemand gaat de deur uit zonder een duidelijke briefing. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris, wordt jullie alles verteld wat je moet weten. Als alles duidelijk is delen we de groep op in verschillende teams bestaande uit maffiateams – The Target - en  politieteams. Wat is er nou leuker dan het tegen elkaar opnemen? Het Maffia team wordt gebriefd door het maffiakopstuk: de Don, de politieteams krijgen instructies van de hoofdcommissaris.

Na een laatste strategische briefing ga je de straat op. Via je mobiele telefoon blijf je in contact met de Don of de hoofdcommissaris. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie van je tegenstander. Welke volgende stap zal The Target zetten, waar kun je deze maffiosi pakken? Anderzijds: hoe kan The Target de politie een stap voor blijven?
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Onder genot van een drankje wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden