citygames op texel

Citygames

Citygames

Citygames zijn een fantastische manier om een avontuurlijke ervaring te beleven op Texel! 

Onze Citygame, De Erfenis, biedt een unieke kans om met je team een erfenis te 'verbrassen'. Een smartphonegame leidt je door een opwindende wereld vol uitdagende opdrachten, slimme GPS-tracks en hilarische fotomomenten. De perfecte keuze voor een onvergetelijke teambuildingssessie of een bruisend vrijgezellenfeest. Denk je dat jouw team klaar is voor deze uitdaging?

Wat staat je te wachten tijdens dit onvergetelijke uitje?

 We verwelkomen je op een gezellige locatie in Den Burg op Texel. Daar brengen we groot nieuws: je maakt aanspraak op de erfenis van oudoom Hendrikus van Barneveld. Maar er is één voorwaarde: geef het geld zo snel mogelijk uit! Elk team ontvangt een smartphone met een tegoed van 1 miljoen euro. Je hebt slechts twee uur de tijd om zoveel mogelijk uit te geven. Verken het online casino, 'verlies' expres je portemonnee op de plattegrond en scoor punten met uitdagende opdrachten. Via je smartphone volg je de successen, sabotageacties en tussenstanden van andere teams. Om het spannend te houden, stoppen we de updates een half uur voor het einde: zo blijft de winnaar een verrassing! Tijdens de finale maken we het winnende team bekend en genieten we van alle fantastische foto's die jullie hebben gemaakt.


Wat staat jullie te wachten tijdens City Game The Target?

Niemand vertrekt zonder een grondige briefing. Onder het genot van een kop koffie, thee of een frisdrank, ontvangen jullie alle benodigde informatie. Zodra alles duidelijk is, worden de teams samengesteld: maffiateams - The Target - en politieteams. Wat is er nu boeiender dan een onderlinge strijd? Het maffiateam krijgt instructies van de Don, terwijl de hoofdcommissaris de politieteams aanstuurt.

Na een laatste strategische briefing trekken jullie de straat op. Via je mobiele telefoon blijf je verbonden met de Don of de hoofdcommissaris. Door aanwijzingen te combineren, vormt je team een logische strategie om je tegenstander te slim af te zijn. Welke zet zal The Target als volgende doen, waar kunnen we deze maffiosi vangen? Aan de andere kant: hoe kan The Target de politie voor blijven?

Bij terugkomst op het startpunt komen jullie weer samen. Onder het genot van een drankje wordt de uitslag berekend en het winnende team gekroond.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden