e-chopper teamuitje

Texel teamuitje met e-chopper en BBQ

De leukste activiteit!

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 250 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk teamuitje. Met prachtige stranden, adembenemende natuur en talloze activiteiten, is Texel de ideale bestemming om teambuilding te combineren met plezier en ontspanning. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je een arrangement kunt samenstellen voor een teamuitje op Texel dat gebruikmaakt van de e-chopper, een barbecue aan het strand en een ritje in een Amerikaanse schoolbus.


Laat je inspireren en creëer een onvergetelijke ervaring voor je team!


Als je op zoek bent naar een uniek en avontuurlijk teamuitje op Texel, dan is het samenstellen van een arrangement met de e-chopper, barbecue aan het strand en Amerikaanse schoolbus zeker de moeite waard. Met deze combinatie van activiteiten kun je de prachtige natuur van Texel verkennen, genieten van heerlijk eten en drinken en een nostalgische rit maken in een authentieke Amerikaanse schoolbus. 


Hieronder vind je een overzicht van hoe je dit arrangement kunt vormgeven:

e-chopper op texel

Texel met de E-chopper

De eerste activiteit van het arrangement is een verkenningstocht op Texel met de e-chopper. Een e-chopper is een elektrische scooter met een stoer en modern design. Het biedt een milieuvriendelijke manier om het eiland te verkennen en tegelijkertijd plezier te hebben. Tijdens de tocht kun je genieten van de prachtige landschappen, de frisse zeelucht en de vrijheid van het rijden op een chopper.

barbecue texelse strand

 Barbecue aan het Strand

Na de spannende rit met de e-chopper is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue aan het strand. Texel heeft diverse prachtige strandpaviljoens waar je kunt genieten van een smakelijke maaltijd in een ontspannen sfeer. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes van de barbecue, terwijl je de zonsondergang bewondert en luistert naar het rustgevende geluid van de golven.

amerikaanse schoolbus van de voorkant

 Rit in een Amerikaanse Schoolbus

Om de dag compleet te maken, staat er nog een unieke ervaring op het programma: een ritje in een Amerikaanse schoolbus. De Amerikaanse schoolbus, ook bekend als de "yellow school bus", roept bij velen nostalgische gevoelens op. Het is een leuke en gezellige manier om met je team door de straten van Texel te rijden. Laat je innerlijke kind los terwijl je geniet van de retro-vibe en de unieke ervaring van het rijden in een Amerikaanse schoolbus.

Een geweldig teamuitje op Texel

Een arrangement voor een teamuitje op Texel met de e-chopper, barbecue aan het strand en Amerikaanse schoolbus biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jouw team. Het combineert avontuur, ontspanning en teambuilding op een prachtige locatie. Je kunt genieten van de vrijheid van het rijden op een e-chopper terwijl je de natuurlijke schoonheid van Texel verkent. Vervolgens kun je ontspannen en genieten van een heerlijke barbecue aan het strand, waarbij je kunt bijpraten met je collega's en nieuwe herinneringen kunt creëren.


Het hoogtepunt van het arrangement is het ritje in een authentieke Amerikaanse schoolbus, waarbij je je even terug waant in je kindertijd. Dit alles zorgt voor een geweldige teambuilding-ervaring en versterkt de band tussen de teamleden.

>30 jaar

organiseren van uitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Vragen over teamuitje met e-chopper, BBQ en Amerikaanse Schoolbus

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrische scooter met een stoer en modern design. Het is een milieuvriendelijk voertuig dat je in staat stelt om comfortabel en gemakkelijk Texel te verkennen.

Is het rijden op een e-chopper moeilijk?

Nee, het rijden op een e-chopper is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Je krijgt instructies voordat je vertrekt en kunt op je eigen tempo rijd

Zijn er speciale kledingvereisten voor de barbecue?

Er zijn geen specifieke kledingvereisten, maar het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen die geschikt is voor het strand. Vergeet niet om zonnebrandcrème en een zonnebril mee te nemen.

Hoe lang duurt het ritje in de Amerikaanse schoolbus?

Het ritje in de Amerikaanse schoolbus duurt meestal ongeveer 1 uur. Dit kan variëren afhankelijk van de route en het verkeer.

Is het arrangement geschikt voor grote groepen?

Ja, het arrangement is geschikt voor groepen van 10 tot 44 personen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor grotere groepen te bespreken.

Kunnen we het arrangement aanpassen aan onze wensen?

Ja, het arrangement kan worden aangepast aan jullie specifieke wensen. Bespreek je voorkeuren en ideeën met de organisator, zodat zij een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden