met de bus naar texelpop
Events
Marcel
Events
02/05/2024
1 min
0

Met de bus naar Texelpop

02/05/2024
1 min
0

Texelpop 2024 16 maart 2024 in Evenementenhal Texel

Op zaterdag 16 maart 2024 komt Evenementenhal Texel tot leven met het bruisende indoorfestival Texelpop, speciaal voor liefhebbers van Nederlandse popmuziek. Laat je betoveren door de diverse line-up met maar liefst 15 Texelse bands en artiesten. Van opzwepende rock tot soulvolle blues, en van emotionele ballads tot funky beats - elke 45 minuten betreedt een nieuwe sensationele act het podium. De sfeer wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van diverse foodstands, die je laten proeven van het ware festivalgevoel.

En weet je wat het nog specialer maakt?

Dit festival is perfect voor gezinnen! Kinderen tot 12 jaar genieten gratis toegang en tot 19.00 uur is er speciale kinderentertainment. Mis deze onvergetelijke muzikale ervaring niet en beleef Texelpop 2024 samen met je vrienden en familie op het prachtige Texel!

Texelpop: een eeuwenoude traditie op Texel

De geschiedenis van Texelpop strekt zich uit over vele jaren op het prachtige Texel! Het allereerste popfeest vond plaats in 1980, gehouden in het schilderachtige park De Wezentuin in Den Burg. In de daaropvolgende jaren verhuisde het muziekfestival naar diverse locaties op het eiland, maar het unieke concept bleef onveranderd: een toegankelijk popfestival met enkel Texelse bands.

In 2024 keert Texelpop terug, groter en indrukwekkender dan ooit tevoren. Evenementenhal Texel is uitgerust met state-of-the-art licht- en geluidssystemen en alle benodigde faciliteiten om er een spectaculair festival van te maken!

Herinnert u zich de vorige edities van Texelpop nog?

Breng dan zeker een bezoek aan de tentoonstelling over de geschiedenis van Texelpop, die tijdens het festival in de evenementenhal te bewonderen zal zijn. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en beleef de magie van Texelpop 2024 in al zijn glorie!

Vervoer met Texeltours: Zorgeloos naar Texelpop!

Laat het gedoe met vervoer je Texelpop-ervaring niet verpesten! Texeltours staat klaar om jou comfortabel van en naar Evenementenhal Texel te brengen.

Voor slechts € 7,50 per persoon geniet je van een zorgeloze retourreis. Stap in onze pendelbus op strategische locaties:

  • 16:00 uur: Oudeschild - Den Burg - De Koog - Evenementenhal
  • 19:00 uur: Oudeschild - Den Burg - De Koog - Evenementenhal

Na afloop van het optreden brengt onze pendelbus je veilig terug:

  • 23.30 uur: Evenementenhal - De Koog - Den Burg - Oudeschild

Laat Texeltours het reisgedeelte voor zijn rekening nemen, zodat jij je volledig kunt concentreren op de geweldige muziek en sfeer van Texelpop.

Reserveer nu jouw plek en maak van de reis naar het festival al een onvergetelijk avontuur!

Reacties
Categorieën