nieuwe touringcar voor texel tours
Bedrijfsuitjes
Marcel
Bedrijfsuitjes
02/15/2023
1 min
0

Nieuwe schonere touringcar voor Texel

02/15/2023
1 min
0

Nieuwe schonere touringcar voor Texel

Begin februari 2023 heeft Texel tours gekozen voor een nieuwe en vooral schonere touringcar. Een luxe bus voorzien van alle snufjes die je maar kunt bedenken. Maar belangrijker nog, uitermate geschikt voor Groepsvervoer op Texel. Deze touringcar heeft namelijk 54 zitplaatsen, veel bagageruimte (en een extra bagagevak in het midden van de bus), voorzien van automatische airconditioning, volledige verstelbare stoelen en nog veel meer. Onze ervaring is dat het merk Van Hool de meest betrouwbare en daarom ook duurzaamste bus leverancier is, dus voor ons een logische keuze!

Bij de uitvoering van alle Texel opdrachten wordt er gebruik gemaakt van onze eigen touringcar en bussen, die voldoen aan de strenge veiligheidseisen. Maar het belangrijkste is nog wel een een vriendelijke en ervaren chauffeur die achter het stuur zit. Onze chauffeurs (tevens eigenaar van Texel tours) hebben niet alleen jarenlange ervaring in het wegvervoer maar worden ook steeds weer bijgeschoold, ondergaan alle benodigde keuringen en waar noodzakelijk opleidingen en trainingen zodat iedereen niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met de groep over Texel gaat.

Onderzoek Milieu Centraal
Wat is de meest milieuvriendelijke manier om te reizen? Milieu Centraal heeft recent een onderzoek gehouden waaruit is gebleken dat de touringcar de meest milieuvriendelijke manier van reizen is. Bij de vergelijking is uitgegaan van de milieubelasting per reiziger. Daarbij is berekend wat het effect is van verschillende vervoersmodaliteiten.

 

Wij kunnen er in ieder geval de komende periode er weer tegenaan en vervoeren graag onze gasten met luxe van A naar B op Texel.

Reacties
Categorieën