fatbike rijden met bier proeven

E-fatbike tour 

met Texels beleving

Compleet uitwaaien uitje voor groepen op Texel

Ontdek Texel met deze Fatbike tour!

Welkom op onze betoverende locatie in Oudeschild op Texel! Laat ons je onderdompelen in de wereld van ultiem fietsplezier met onze state-of-the-art E-fatbikes. Ontvang een gedetailleerde uitleg over hun gebruik en samen gaan we op ontdekkingsreis door het adembenemende Texelse landschap.


Volg een zorgvuldig uitgestippelde route van ons en ontdek de meest betoverende plekjes van Texel. Tijdens deze tocht geniet je van de prachtige hotspots van het eiland, met genoeg gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht. Trakteer jezelf op een welverdiende pauze, waar je even kunt rusten en alles in je op kunt nemen. Dit wordt een onvergetelijk avontuur dat je verbindt met de natuurlijke schoonheid van Texel!

texelse bier beleving

Texels beleving bij de bierbrouwerij

Na de opwindende Fatbike-tour staat er een onvergetelijke Texelse bierbeleving op het programma bij de plaatselijke bierbrouwerij. Bij het betreden van het gezellige proeflokaal wacht een warm welkom van onze deskundige gids. Hier ontdek je niet alleen de boeiende geschiedenis van de brouwerij, maar krijg je ook inzicht in het ambachtelijke proces achter het brouwen van Texels bier.


Na deze informatieve sessie leidt de gids je naar de filmzaal, waar je wordt meegenomen in het boeiende brouwproces. Uiteraard ontvang je uitgebreide uitleg over de diverse bieren, en er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de gids.


Last but not least, sluiten we af met een smaakvolle ervaring: een proefplankje met vier verschillende Texelse bieren, vergezeld van een Texels bierglas dat je als aandenken mee naar huis mag nemen! Een perfecte manier om jouw Texelse avontuur op een smaakvolle wijze af te ronden. Proost op een geweldige dag vol ontdekkingen en genot!


E-fatbike tour met Texels beleving inclusief:

  • Vervoer over het eiland met onze eigen bus
  • Elektrische fatbike
  • Tour over Texel door ons samengesteld
  • Professionele begeleiding door Texelaars
  • En nog veel meer...


  1. Lunch of diner 
  2. Overnachting op Texel

Tijdsplanning voor E-fatbike tour met Texels beleving

13.30 uur- 14.00 uur Vervoer met de bus vanaf elke locatie op Texel naar de start locatie

14.00 uur - 15.30 uur Elektrische Fatbike tour over het eiland Texel

16.15 uur - 17.15 uur Texels beleving in de bierbrouwerij

17.15 uur - 17.45 uur Fatbike route terug naar de start locatie inclusief inleveren van de fietsen17.45 uur - 18.15 uur Vervoer met de bus naar de Veerhaven

                   

Vragen over de vriendenuitjes

Kan het ook met de E-chopper of de E-fatbike?

Jahoor geen probleem, wij hebben meer dan genoeg E-choppers en/of E-fatbikes om jullie vriendenuitje tot een succes te maken.

Is Texel alleen geschikt voor sportieve vriendenuitjes?

Absoluut niet. Texel biedt ook genoeg mogelijkheden voor ontspannen uitjes, zoals strandwandelingen, wellness en natuurwandelingen.

Is Texel ook geschikt voor een vriendenuitje in de winter?

Absoluut. Texel heeft ook in de winter veel te bieden, zoals winterwandelingen,

Kan ik op Texel ook watersporten beoefenen?

Ja, Texel is een populaire bestemming voor watersporters. Zo kun je bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen en zeilen.

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?