arrangement route 66 op texel

Route 66 op Texel

voor een gezellig Amerikaanse dagje weg

route 66 texel

Route 66, de droom van mening motorrijder!

Of je nu een gepassioneerde motorrijder bent of simpelweg op zoek bent naar een opwindend avontuur, de Route 66 staat hoog op de bucketlist van velen. Helaas kan niet iedereen de tijd, middelen of gelegenheid vinden om de 4.000 kilometer lange reis van Chicago naar Santa Monica te maken. Maar stel je nu eens voor dat ik je kan laten kennismaken met een betoverend alternatief, zonder dat je een vliegticket naar Amerika hoeft te boeken en zelfs zonder dat er uitlaatgassen aan te pas komen? Welkom op Texel, waar we een unieke aanpak hebben ontdekt om de magie van de Route 66 dichter bij huis te brengen.

Bekijk het programma


e-chopper bij kerk den hoorn

Vol gas over Texel (maar fluisterstil)

Wil je Texel op een unieke en duurzame manier verkennen? Texeltours verwelkomt je met glanzende Texel Cruiser e-choppers. Deze moderne elektrische scooters hebben de uitstraling van een robuuste Harley Davidson, maar zijn handzamer en compacter. Ze rijden bovendien fluisterstil dankzij hun volledig elektrische aandrijving. Met de Texel Cruiser e-choppers ervaar je rijplezier op een geheel nieuwe manier terwijl je de adembenemende wegen van Texel verkent

Op naar 'Amerika': Een Texelse Avontuur op de E-Chopper

We gaan een prachtig rondje maken over het eiland, langs de verschillende dorpen zoals Oudeschild, Den Burg, Den Hoorn, De Koog, De Waal en Oosterend. Hier vind je geen stoffige wegen, hoewel we wellicht wat zand tegenkomen.

Zo vrij als een vogel

Hoewel de e-choppers een snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur bereiken, voelt het ontzettend stoer om door het Texelse landschap te cruisen. 'Get your motor running, head out on the Highway...!' En dat is precies het gevoel dat je krijgt tijdens het rijden op een E-chopper. Je voelt je zo vrij als een vogel. Bereid je voor op veel bekijks en jaloerse blikken van de voorbijgangers op het eiland. Dankzij de fluisterstille elektrische motor kun je volop genieten van het eiland, de ruimte, de afwisselende landschappen en kun je onderweg gezellig kletsen.

Unieke ervaring op Texel

De Texel Cruiser e-choppers bieden een unieke manier om Texel te verkennen. Terwijl je ontspannen over de wegen glijdt, kun je genieten van de prachtige omgeving en de charme van elk dorp dat je passeert. Start je avontuur in Oudeschild, een pittoresk vissersdorpje waar je de maritieme sfeer kunt opsnuiven en de verse vis kunt proeven. Vervolg je rit naar Den Burg, het bruisende hart van Texel, waar je kunt winkelen in gezellige boetiekjes en kunt genieten van heerlijke lokale gerechten in knusse restaurants. Rijd dan verder naar Den Hoorn, een idyllisch dorpje met schilderachtige straatjes en prachtige oude gebouwen. Laat je betoveren door de sfeer en maak foto's van de karakteristieke omgeving.


Na Den Hoorn leidt de route je naar De Koog, een levendige badplaats met prachtige duinen en brede stranden. Hier kun je even pauzeren, je schoenen uitdoen en genieten van de verfrissende zeelucht. Vervolg je reis naar De Waal, een van de oudste dorpen van Texel, waar je kunt wandelen door smalle straatjes en historische boerderijen kunt bewonderen. Eindig je avontuur in Oosterend, een charmant dorpje met een prachtige kerk en gezellige cafés. Geniet van een welverdiende maaltijd en proost op een onvergetelijke dag op Texel.

Reserveer je Texel Cruiser E-Chopper

Wil je de vrijheid van een e-chopper ervaren en het prachtige Texel op een unieke manier verkennen? Reserveer dan vandaag nog je Texel Cruiser e-chopper bij Texeltours. Met deze milieuvriendelijke en stijlvolle scooter zul je genieten van de sensatie van het cruisen over de Texelse wegen. Vergeet niet je camera mee te nemen, want onderweg kom je ongetwijfeld adembenemende uitzichten

Direct jouw Route 66 over Texel aanvragen?

Vrijblijvende offerte aanvragen 
Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Route 66 over Texel: Een Amerikaans Avontuur op het Eiland

Stap aan boord van onze eigen Amerikaanse schoolbus en maak je klaar voor een unieke ervaring op Texel. Geniet van een kopje koffie of thee met koek op onze startlocatie terwijl de spanning stijgt. Vervolgens gaan we op pad voor een E-chopper tour met stoere E-choppers van Texel Cruiser langs diverse dorpjes op Texel. Beleef het gevoel van vrijheid terwijl je over de wegen van het eiland rijdt.


Tijdens deze bijzondere tour staat er een smakelijke lunch voor je klaar. Laad jezelf op met heerlijke gerechten voordat we verder gaan met ons avontuur. Na de lunch bezoeken we het Maritiem- en Juttersmuseum Flora, waar jullie de stoere wereld van het strandjutten kunnen beleven. Ontdek de verhalen achter de vondsten op het strand en leer meer over de maritieme geschiedenis van Texel.


Als afsluiter van deze fantastische dag genieten we van een heerlijke maaltijd met Spare Ribs. Smul van de smakelijke gerechten en laat het avontuur op Texel nog even op je inwerken. Gedurende het uitje zorgen we voor professionele begeleiding door echte Texelaars, die je de mooiste plekjes van het eiland laten zien en je voorzien van interessante informatie.


Houd er rekening mee dat drankjes gedurende het uitje apart worden berekend. Ook het vervoer naar de aanlegplaats in Den Helder en terug vanaf de TESO terminal in Den Helder is niet inbegrepen. Zorg ervoor dat je zelf voor het vervoer naar en van de terminal zorgt.

Reserveer jouw Route 66 over Texel

Wil je het gevoel van Route 66 ervaren op het prachtige Texel? Reserveer dan vandaag nog jouw plek voor deze unieke tour. Stap aan boord van onze Amerikaanse schoolbus, geniet van de E-chopper tour, ontdek het Maritiem- en Juttersmuseum Flora en geniet van een heerlijke maaltijd. Laat je begeleiden door ervaren Texelaars en beleef een onvergetelijk avontuur op het eiland. Mis deze kans niet en reserveer jouw Route 66 over Texel nu!

                   

Vragen over Route 66 over Texel

Kan Route 66 ook met andere voertuigen gereden worden?

Jazeker, het kan ook met onze solexen of bijvoorbeeld onze Elektrische Fatbikes

Is er een minimum aantal personen?

In principe niet, maar sommige programma onderdelen (zoals de Amerikaanse schoolbus) worden op basis van een minimumaantal berekend

Zijn er ook andere activiteiten mogelijk in het programma?

Jazeker, het programma op onze website is maar een voorbeeld van hoe het zou kunnen zijn

                 

Tijdsplanning voor Route 66 over Texel

Dagprogramma

09.30 uur - 09.50 uur Overtocht met de TESO veerboot naar Texel op eigen gelegenheid

09.50 uur - 10.15 uur Vanaf de Veerhaven van Texel busvervoer met onze Amerikaanse schoolbus

10.15 uur - 10.45 uur Ontvangst op onze locatie met koffie of thee en lekkere koek

10.45 uur - 13.00 uur Route 66 over Texel met de e-chopper

13.00 uur - 15.00 uur Jutterslunch & bezoek aan Maritiem en Juttersmuseum Flora

15.00 uur - 17.00 uur Route 66 over Texel met de e-chopper

17.00 uur - 17.30 uur Busvervoer met Amerikaanse schoolbus

17.30 uur - 19.15 uur Spareribs eten

19.15 uur - 19.45 uur Busvervoer met Amerikaanse schoolbus

20.00 uur - 20.20 uur Overtocht met de TESO veerboot naar Den Helder


**Uiteraard is bovenstaande slechts een idee van de vele mogelijkheden die er zijn qua uitjes op Texel. Afhankelijk van jullie wensen én de beschikbaarheid van de onderdelen maken we graag een voorstel op maat voor een geslaagd Dagje Texel.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden