Surfen met school

Surfen met school

Geniet van een surfles die ongeveer 2 uur duurt, inclusief omkleedtijd. Er zijn omkleedhokjes beschikbaar om je wetsuit aan te trekken voordat je een mooi surfboard uitkiest en de les begint!

Tijdens de surfles leer je de basis van het surfen. Je leert welke golven je moet pakken, hoe je moet paddelen en wanneer je moet opstaan. Je gaat tot aan je heupen het water in en wacht in de branding op de perfecte golf. Je kunt altijd staan in zee, en de instructeur is altijd in de buurt! Voor leerlingen die liever niet willen opstaan, is er ook de optie om op een bodyboard liggend met de golven mee te gaan.

Na de les kun je afspoelen onder de douche en heerlijk ontspannen op het strand. Er zijn banken, kussens en ligbedjes beschikbaar om even bij te komen.

Kan iedereen leren surfen?

Zeker! Surfen is een stoere sport die door iedereen geleerd kan worden. De surflessen zijn toegankelijk vanaf 6 jaar en worden gegeven met speciale softtop surfboards en warme wetsuits. Deze surfboards hebben een zachte bovenkant en zijn extra breed, waardoor je snel kunt opstaan. Binnen 1,5 uur zul je al staand met de golf meegaan! Natuurlijk gaat de surf instructeur met je mee het water in, zodat je altijd dichtbij hulp hebt.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden