workshop zeep maken

Zeep maken Landgoed Bonte Belevenis

Workshop zeep maken bij Landgoed de Bonte Belevenis

In de sfeervolle zeepmakerij van Landgoed de Bonte Belevenis ontstaan niet alleen prachtige verzorgingsproducten, maar ook een unieke ervaring. Van circulaire zepen tot ambachtelijk gegoten en geperste zepen, hier vind je het allemaal. Wil je zelf eens de kunst van het zeep maken ervaren? Dat kan tijdens onze workshop zeep maken. We streven ernaar om zoveel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken, zodat je niet alleen een zeep maakt, maar ook een stukje verbondenheid met de omgeving voelt. Tijdens de workshop zijn het buitenterrein, de theeschenkerij en andere ambachten gesloten, zodat alle aandacht naar jouw creatieve proces kan gaan.

Let op: deze betoverende activiteit vereist een minimaal aantal deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen laten we je ruim van tevoren weten of de workshop doorgaat.


Belangrijk om te weten

Leeftijd: vanaf 12 jaar. 

Tijdens de workshop zijn het buitenterrein, de theeschenkerij en overige ambachten gesloten. Voor deze activiteit geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers hoor je van tevoren of de activiteit kan plaatsvinden. De ruimte is rolstoelvriendelijk, maar het is prettig als dit van tevoren wordt gemeld (voor het creëren van extra ruimte). Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden (graag ook van tevoren melden)

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden