workshop kaarsen maken

Kaarsen maken Landgoed Bonte Belevenis

Workshop kaarsen maken bij Landgoed de Bonte Belevenis

In de knusse kaarsenmakerij van Landgoed de Bonte Belevenis ontstaan ambachtelijke kaarsen met levendige kleuren. Door middel van dompelen, gieten en decoreren worden hier unieke creaties gemaakt. Zou je zelf graag eens je eigen kaarsen willen maken? Doe dan mee aan onze workshop kaarsen maken. Tijdens deze workshop zijn het buitenterrein, de theeschenkerij en andere ambachten gesloten, zodat jij je volledig kunt focussen op het creëren van jouw meesterwerk.

Let op: voor deze betoverende activiteit geldt een minimum aantal deelnemers. Als er te weinig aanmeldingen zijn, laten we je ruim van tevoren weten of de workshop doorgaat.


Belangrijk om te weten

Leeftijd: vanaf 12 jaar. 

Tijdens de workshop zijn het buitenterrein, de theeschenkerij en overige ambachten gesloten. Voor deze activiteit geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers hoor je van tevoren of de activiteit kan plaatsvinden. De ruimte is rolstoelvriendelijk, maar het is prettig als dit van tevoren wordt gemeld (voor het creëren van extra ruimte). Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden (graag ook van tevoren melden).


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden