tandem skydive texel

Tandem Skydive

Tandem Skydive Met een Tandemsprong maak je op een eenvoudige manier kennis met parachutespringen. Al vanaf 8 jaar kun je bij Tessel Air de ervaring van je leven meemaken! Een hoge dosis durf en motivatie zijn wel nodig. In het vliegtuig wordt je veilig vastgekoppeld aan je instructeur. Op 7000, 9000, of 13000 ft verlaat je met je instructeur het vliegtuig en val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.

Op circa 5000 ft opent de instructeur de parachute. Samen vlieg je terug naar het Paracentrum om daar voor de deur te landen. Een onvergetelijke ervaring.

#1 Spannende teamuitje op Texel

Durf jij het aan om met je collega's te gaan springen boven Texel? Dit bedrijfsuitje staat namelijk op nummer 1 van de ontzettend spannende bedrijfsuitjes. Ga jij dit avontuur aan met je team? Samen van grote hoogte naar beneden springen, dat doe je niet dagelijks!

Iedereen mag springen met de tandemsprong. Er is geen theorieles voor nodig en je hoeft zelf niets te doen. Bij een tandemsprong word je namelijk aangehaakt aan een ervaren instructeur. Wat je niet moet vergeten is vooral te genieten van deze bijzondere ervaring.

Bij een tandemsprong maak je een vrije val van ongeveer een halve minuut. Een vrije val betekent dat je uit het vliegtuig springt en niet direct je parachute opent. Je gaat dan steeds harder vallen tot je met ongeveer 190 km per uur richting de aarde valt. De vrije val stopt als je parachute opent.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden