Skydive Texel

Durven jij en je collega's het aan om te springen of te vliegen boven Texel? Dit bedrijfsuitje staat op nummer één van de ontzettend spannende teamuitjes. Gaan jullie dit avontuur aan met jullie team? Samen van grote hoogte naar beneden springen, dat maak je niet elke dag mee.

Waarschijnlijk is dit het spannendste bedrijfsuitje ooit. Vertel je het wel of niet van tevoren aan je collega's wat jullie gaan doen? Blijft het een verrassing tot het laatste moment of denk je dat iedereen enthousiast is en mee zal springen. Jij kent je collega's, dus aan jou de keuze om het direct te vertellen of stil te houden tot het moment van de waarheid.

Tandemsprong

 Iedereen die durft, mag springen. Er is geen theoretische les nodig en je hoeft zelf niets te doen. Bij een tandemsprong spring je vastgehaakt aan een instructeur. Wat je wel moet doen, is vooral genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Alternatief programma 

Voor de collega's die echt niet willen springen, bieden we een alternatief programma aan. Zij die liever niet willen springen maar toch de ultieme kick van het vliegen willen ervaren, kunnen een rondvlucht maken. En als je wilt, kun je zelfs kiezen voor een rondvlucht waarbij je zelf mag vliegen.

Vrijeval parachutespringen

Skydiven is de Engelse term voor vrijeval parachutespringen. Vrijeval parachutisten worden daarom skydivers genoemd.

Bij een tandemsprong maak je een vrije val van ongeveer een halve minuut. Een vrije val betekent dat je uit het vliegtuig springt en niet meteen je parachute opent. Je valt dan steeds sneller tot je met ongeveer 190 km per uur richting de aarde gaat. De vrije val stopt wanneer je parachute opengaat.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden