Skydive Texel

Skydive Texel

Staan jij en je collega's klaar om boven Texel te springen of te vliegen? Dit uitje staat bekend als een van de meest opwindende teamactiviteiten. Durven jullie dit avontuur aan te gaan? Gezamenlijk van grote hoogte naar beneden springen, dat maak je niet elke dag mee.

Dit zou weleens het meest opwindende uitje ooit kunnen zijn. Overweeg je om je collega's van tevoren te vertellen wat jullie gaan doen? Blijft het een verrassing tot het laatste moment, of denk je dat iedereen enthousiast zal zijn en mee zal doen? Jij kent je collega's het beste, dus het is aan jou om te beslissen of je het meteen vertelt of tot het moment van de waarheid stilhoudt.

Tandemsprong

Iedereen die moedig genoeg is, kan springen. Er is geen voorafgaande theorieles nodig en je hoeft zelf niets te doen. Bij een tandemsprong spring je vastgehaakt aan een instructeur. Jouw taak is vooral om te genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Alternatief programma

Voor de collega's die echt niet willen springen, hebben we een alternatief programma. Zij die de ultieme kick van het vliegen willen ervaren zonder te springen, kunnen een rondvlucht maken. En voor wie wil, is er zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een rondvlucht waarbij je zelf mag vliegen.

Vrijeval parachutespringen

Skydiven is de Engelse term voor vrijeval parachutespringen. Vrijeval parachutisten worden daarom skydivers genoemd.

Bij een tandemsprong maak je een vrije val van ongeveer een halve minuut. Een vrije val betekent dat je uit het vliegtuig springt en niet meteen je parachute opent. Je valt dan steeds sneller tot je met ongeveer 190 km per uur richting de aarde gaat. De vrije val stopt wanneer je parachute opengaat.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden