tuktuk rijden op texel

Tuk tuk rijden over Texel

Tuk tuk rijden

Is het geen schitterend gezicht? De TukTuk's staan klaar om jou een onvergetelijke activiteit te bezorgen. Het rijden ermee is al een beleving op zich... maar ook nog eens hilarisch om te zien én te besturen. 

Maak een te gekke tour in een TukTuk


Ga toeren in een tuk tuk als je zin hebt in een grappige tocht op wielen. De Tuktuk, wat je uitspreekt als ‘toektoek’, is een van oorsprong Thais openbaar vervoermiddel, waarmee je niet alleen door de stad kan rijden, maar waarmee je je ook in de natuur kan begeven om allerlei bezienswaardigheden te bekijken die wat te ver uit elkaar liggen om te lopen.

Een tuk tuktocht kan deel uitmaken van een dag vullend programma, met een puzzeltocht en al dan niet in combinatie met een barbecue, buffet, diner of barbecue op het Texelse strand

Tuk tuk rijden kan het hele jaar door als familie-uitje of als bedrijfsuitje of tijdens een vrijgezellendag. Met het huren van een Tuk tuk beleef je een super gezellige dag, die je helemaal naar eigen inzicht kunt invullen, maar die altijd zorgt voor veel plezier, ontspanning en bekijks.

Tuktuk rijden  arrangementen

Op Texel hebben we de volgende arrangementen voor groepen:

  • TukTuk rally;  ludieke rally over Texel met onderweg vragen en opdrachten. Bind onderling de strijd met elkaar aan!
  • TukTuk safari; zelf rijden met de TukTuk. Safari trip van circa 1,5-2u over het eiland met lokale Texelse gids.


Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:

Reactie plaatsen