wad experience texel

Wad Experience met de Bruuzer

Wad Experience met de Bruuzer

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke activiteit op Texel? Ga dan mee met de Bruuzer, een RIB powerboat die een topsnelheid kan bereiken van 75 kilometer per uur. Er is plaats voor maximaal 12 personen en afhankelijk van de weersomstandigheden vaart de boot uit voor een onvergetelijke Wad Experience.

De unieke Wad Experience op Texel

Tijdens de tocht geniet je van de ongeëvenaarde snelheid en vaar je over de golven van de Waddenzee. Het is een adembenemende ervaring die je niet snel zult vergeten. De activiteit is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, teamuitje, afdelingsuitje of vriendenuitje.

Professionele bemanning voor een veilige tocht

De crew van de Bruuzer bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die jouw veiligheid tijdens de tocht waarborgen. Ze zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de Wad Experience. Speciale overlevingspakken worden ter beschikking gesteld, waardoor je in alle omstandigheden comfortabel en beschermd blijft. Ook groepen groter dan 12 personen zijn welkom. In dat geval wordt de groep opgedeeld, zodat iedereen van de spannende tocht kan genieten.

Boek nu en ontdek de prachtige natuur van Texel

Boek nu jouw Wad Experience met de Bruuzer en ontdek de prachtige natuur van Texel vanaf het water. Tijdens de tocht heb je zelfs de kans om zeehonden te spotten! Ervaar de sensatie van de snelheid en laat je verrassen door de adembenemende omgeving van de Waddenzee.

Geniet van een Wad Experience tijdens verschillende gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, teamuitje, afdelingsuitje, feestuitje of vriendenuitje, de Wad Experience met de Bruuzer is altijd een succes. De combinatie van avontuur, snelheid en natuur maakt het een unieke belevenis die iedereen zal waarderen.

Reserveer nu en maak je Texel-ervaring compleet

Wacht niet langer en reserveer nu jouw Wad Experience met de Bruuzer. Verken Texel op een bijzondere manier en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Stap aan boord van de RIB powerboat en laat je verrassen door de schoonheid van de Waddenzee. Ervaar de sensatie, geniet van de snelheid en ontdek de prachtige natuur van Texel tijdens deze onvergetelijke Wad Experience!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om te boeken. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen!

Geschikt voor:


Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden