wad experience texel

Wad Experience met de Bruuzer

Wad Experience met de Bruuzer

Zoek jij graag het avontuur op? Ga eens mee met de Bruuzer, een zogenaamde RIB powerboat, welke een topsnelheid heeft van 75 kilometer per uur. De powerboat biedt plek aan maximaal 12 personen en vaart afhankelijk van de weersomstandigheden uit om samen met jou een onvergetelijke Wad Experience te doen. 

Voor een ware snelheidssenatie op het water, is de RIB boot varen een absoluut hoogtepunt. Laat je haren maar wapperen en de zee aan je voorbij vliegen, want met deze snelheden overtreft dit jouw stoutste dromen.

Niet alleen geschikt als actief vriendenuitje, maar ook een aanrader voor een stoer vrijgezellenfeest. Een powerboat gaat soms zo hard dat hij letterlijk los komt van het wateroppervlak.

De crew van de Bruuzer zijn allemaal professionals met zeer veel ervaring, zij houden alles goed in de gaten en waarborgen jouw veiligheid. Speciale overlevingspakken horen er bij. Is de groep te groot, geen punt dan spitsen we de groep gewoon een op.

Stap aan boord en geniet van de tocht, en ontdek de schoonheid van het Wad...en wellicht zie jij onderweg wel enkele zeehonden??

Geschikt voor:


Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:

Reactie plaatsen