rondleiding de lepelaar

Brouwerij de Boei en Distilleerderij de Lepelaar rondleiding

Rondleiding Brouwerij de Boei en Distilleerderij de Lepelaar

Wil je meer te weten komen over de verrukkelijke bieren en sterke dranken van Landgoed de Bonte Belevenis? Dan is deze boeiende rondleiding echt iets voor jou! In Brouwerij De Boei word je hartelijk ontvangen door onze brouwmeester, die je met passie en kennis alles vertelt over het brouwproces. Vervolgens nemen we je mee naar Distilleerderij De Lepelaar, waar je een kijkje krijgt in de fascinerende wereld van 'levenswater', likeuren, jenever en ons succesverhaal, de Texelse Whisky. Bij deze unieke belevenis zijn twee proefglaasjes bier inbegrepen, evenals een proefglaasje in de distilleerderij en een glaasje sublieme Texelse Whisky. Een ervaring om nooit te vergeten!

Let op: voor deze onvergetelijke activiteit geldt een minimum aantal deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen te laag zijn, dan laten we je ruim van tevoren weten of de rondleiding doorgaat.


Belangrijk om te weten

Leeftijd: vanaf 18 jaar. 

Voor deze activiteit geldt een minimum aantal deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen laten we je ruim van tevoren weten of de rondleiding doorgaat. De rondleiding is rolstoelvriendelijk, maar we stellen het op prijs als dit van tevoren wordt gemeld (om extra ruimte te kunnen creëren). Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden (graag ook van tevoren melden).

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden