Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Arrangementen

Onze mensen kennen het eiland;

de meest bijzondere plekjes en markante lokale persoonlijkheden en onderscheiden zich door een arrangement wat volledig op uw lijf lijkt geschreven te zijn. In nauw overleg met u stellen wij een arrangement samen met onze Texelse know-how. Het eiland is de ultieme plek voor teambuilding, incentive met collega’s, directie of MT bijeenkomst.

De mogelijkheden voor één dag of weekeinde op één van de mooiste plekken van Nederland zijn groot en altijd een gegarandeerd succes voor uw uitje!

 

Ingrediënten voor een geslaagd Texels uitje

Bij het maken van een Texels arrangement voor uw groep is het belangrijk om de juiste balans te vinden in de wensen en het budget wat beschikbaar is voor het realiseren van het geslaagde uitje naar Texel. Als u meerdere dagen naar het eiland komt, bieden wij u diverse mogelijkheden aan om te overnachten. Hierbij valt te denken aan een overnachting in een groepstent tot een luxe 4-sterren hotel met alles erop en eraan.

Ook de keuze in de activiteiten maken we aan de hand van uw wensen, maar ook de weersvoorspelling en het jaargetijde spelen een rol in een goed arrangement. Natuurlijk zullen we ook de meest mooie, lekkerste en in sommige gevallen authentieke lunch en diner locaties in het arrangement meenemen. Want een uitje naar Texel is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten (én gedronken).

 

Waarom een arrangement naar Texel via ons?

Evenementenbureau Texel is gevestigd op het eiland in het dorp Oudeschild en heeft na meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van complete (bedrijfs)uitjes van groepen vanaf 8 personen tot meer dan 1200 personen. Omdat wij een echt Texels bedrijf zijn met Texelaars in dienst zoeken wij altijd de beste arrangementen Texel met de gunstigste prijzen voor u! Wij weten waar u moet zijn!

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp