vergaderen in texel

Vergaderen op Texel

Vergaderen op Texel

We kunnen er lang of kort over praten, maar vergaderen vindt bijna niemand echt leuk. Wij kunnen het leed iets verzachten door een fijne locatie aan te bieden met een inspirerende ambiance. Wat dacht je van overleggen in een echte Texelse schapenboet, een strandpaviljoen of een natuurboerderij met zicht op de koeien? 

Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en is er op culinair gebied van alles mogelijk.

Afhankelijk van de wensen van de groep zijn er diverse locaties op Texel waar je met de deelnemers even helemaal met z'n allen samen kan zijn. Altijd in combinatie met prima voorzieningen, en desgewenst georganiseerde activiteiten in en rondom de vergader locatie.

Luxe vergaderen in Grand Hotel Opduin.  Geniet van meer dan 80 jaar Texels gastheerschap in het smaakvolle, comfortabele Grand Hotel Opduin, de Hamptons op de Wadden. Het hotel biedt diverse vergadermogelijkheden aan met aantrekkelijke combinatie arrangementen met overnachten en culinair genot. Alles op loopafstand van het dorp De Koog en het Noordzeestrand.

Vakantiepark De Krim. Het grootste vakantiepark van Texel biedt je alle faciliteiten die nodig zijn voor een goed georganiseerde vergadering. De verschillende zalen kunnen gekoppeld worden en het chique theater vormen uitstekende basis voor plenaire bijeenkomsten.

Evenementenhal Texel. Een moderne, aantrekkelijke, multifunctionele evenementenhal eveneens gelegen op het vakantiepark De Krim. Buiten het hoogseizoen vinden hier talloze evenementen, concerten, beurzen en congressen plaats. 


Meer weten over vergaderen op Texel? Neem vrijblijvend contact met ons op:Reactie plaatsen