picknicken op texel

Lunch op locatie Texel

Lunch op locatie Texel: geniet van een smakelijke maaltijd op het eiland

Ben je op zoek naar een heerlijke lunch op Texel, maar wil je niet gebonden zijn aan de traditionele restaurants? Dan is lunch op locatie Texel iets voor jou! Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur van het eiland, er zijn talloze opties voor een smakelijke lunch op een bijzondere locatie. Hieronder vind je enkele suggesties en tips. 

Waar lunchen op locatie Texel?

Er zijn vele mooie plekken op Texel waar je kunt genieten van een lunch op locatie. Hieronder vind je enkele suggesties:

  • Picknick op het strand: Waarom zou je binnen lunchen als je ook buiten kunt genieten van de prachtige natuur van Texel? Pak een picknickmand in en zoek een rustig plekje op het strand. 
  • Lunch in de duinen: De duinen van Texel zijn een prachtige omgeving om te lunchen. Bij Paal 9 en Paal 17 vind je bijvoorbeeld strandpaviljoens waar je kunt genieten van een lekkere lunch. Ook kun je een wandeling maken door de duinen en onderweg picknicken met een door jou samengestelde lunch.
  • Lunch op het water: Texel is omringd door water en dat biedt mogelijkheden voor een bijzondere lunch. Huur bijvoorbeeld een boot af in de haven van Oudeschild en geniet van een lunch op het water. Of ga lunchen bij een van de strandpaviljoens die direct aan zee gelegen zijn.
Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden