picknicken op texel

Lunch op locatie Texel

Lunch op Texel: geniet van een verrukkelijke maaltijd temidden van de natuurlijke pracht van het eiland.

Ben je op zoek naar een verrukkelijke lunch op Texel, maar wil je niet gebonden zijn aan de traditionele restaurants? Dan is lunch op locatie Texel echt iets voor jou! Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon wilt genieten van de schitterende natuur van het eiland, er zijn talloze mogelijkheden voor een smakelijke lunch op een unieke locatie. Hieronder volgen enkele suggesties en tips.

Waar lunchen op locatie Texel?

Er zijn vele prachtige plekken op Texel waar je kunt genieten van een lunch op locatie. Hier zijn enkele suggesties:

  • Picknick op het strand: Waarom binnen lunchen als je ook buiten kunt genieten van de adembenemende natuur van Texel? Neem een picknickmand mee en zoek een rustig plekje op het strand.
  • Lunch in de duinen: De duinen van Texel vormen een prachtige setting om te lunchen. Bij Paal 9 en Paal 17 vind je bijvoorbeeld strandpaviljoens waar je kunt genieten van een smakelijke lunch. Ook kun je een wandeling maken door de duinen en onderweg picknicken met een door jou samengestelde lunch.
  • Lunch op het water: Texel wordt omringd door water, wat mogelijkheden biedt voor een bijzondere lunchervaring. Huur bijvoorbeeld een boot in de haven van Oudeschild en geniet van een lunch op het water. Of ga lunchen bij een van de strandpaviljoens die direct aan zee liggen.
Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden