Klimmen en klauteren bij Klimmen EnZo

Klimmen en klauteren bij Klimmen EnZo op Texel

Avontuurlijke activiteiten voor jong en oud

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit op Texel? Dan is Klimmen EnZo dé plek voor jou! Hier kun je je helemaal uitleven op de verschillende klimparcoursen en tokkelbanen die geschikt zijn voor zowel jong als oud.

Een spannende belevenis op Vakantiepark De Krim

Klimmen EnZo bevindt zich op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp en biedt diverse klimparcoursen aan voor zowel beginners als gevorderden. Begin bijvoorbeeld op het groene parcours, dat slechts 1,5 meter boven de grond ligt en perfect is voor kinderen en beginners. Ben je meer ervaren? Dan kun je de uitdaging aangaan op het blauwe of zelfs zwarte parcours, waarbij je op hoogtes tot wel 9 meter boven de grond klimt en klautert.

Tokkelbanen en adrenalinekicks

Naast de klimparcoursen heeft Klimmen EnZo ook verschillende tokkelbanen. Zo kun je bijvoorbeeld met hoge snelheid vanaf 6 meter hoogte naar beneden suizen op de Zip Wire of een sprong wagen vanaf de Power Fan Jump. Durf jij het aan om je grenzen te verleggen?

Geniet van de prachtige omgeving

Het klimpark is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving en biedt een ideale plek om van de natuur te genieten. Voor toeschouwers is er een terras waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en drankje terwijl je de klimmers aanmoedigt.

Het hele jaar door avontuur

Klimmen EnZo is het hele jaar geopend en daarmee een perfecte activiteit, ongeacht het weer. Of de zon nu schijnt of het regent, je kunt altijd terecht voor een spannend avontuur. Tijdens het hoogseizoen is het raadzaam om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Een onvergetelijke ervaring op Texel

Kortom, als je op zoek bent naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit op Texel, dan is Klimmen EnZo zeker een bezoek waard. Jong of oud, beginner of gevorderde, het klimpark biedt een onvergetelijke ervaring. Kom langs en ontdek de spanning en sensatie van klimmen en klauteren in een prachtige omgeving!

Plan nu je avontuur bij Klimmen EnZo en beleef een dag vol plezier en adrenaline op Texel!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden