Klimmen en klauteren bij Klimmen EnZo

Klimmen en klauteren bij Klimmen EnZo op Texel

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit op Texel? Dan is Klimmen EnZo dé plek voor jou! Hier kun je helemaal losgaan op de verschillende klimparcoursen en tokkelbanen die voor jong en oud geschikt zijn.

Klimmen EnZo is gelegen op het Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp en biedt verschillende klimparcoursen aan voor zowel beginners als gevorderden. Zo kun je bijvoorbeeld starten op het groene parcours, dat zich op slechts 1,5 meter boven de grond bevindt en ideaal is voor kinderen en beginners. Heb je wat meer ervaring? Dan kun je de uitdaging aangaan op het blauwe of zelfs zwarte parcours, waarbij je op hoogtes tot wel 9 meter boven de grond klimt en klautert.

Naast de verschillende klimparcoursen biedt Klimmen EnZo ook verschillende tokkelbanen aan. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf 6 meter hoogte naar beneden zoeven op de Zip Wire of een sprong wagen vanaf de Power Fan Jump. Durf jij het aan?

Het klimpark is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en biedt daarom ook een mooie en rustige omgeving om van de natuur te genieten. Voor de toeschouwers is er een terras aanwezig waar je kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl je de klimmers aanmoedigt.

Klimmen EnZo is het hele jaar geopend en is daarmee een ideale activiteit voor zowel zonnige als regenachtige dagen. Tijdens het hoogseizoen is het aan te raden om vooraf te reserveren, om teleurstelling te voorkomen.

Kortom, ben jij op zoek naar een avontuurlijke en uitdagende activiteit op Texel? Dan is Klimmen EnZo zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor jong en oud, beginners en gevorderden, biedt het klimpark een onvergetelijke ervaring.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden