personeelsuitje naar texel

Op zoek naar hét Personeelsuitje Texel?

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Personeelsuitje Texel -succes garantie

Een goed personeelsuitje wordt echt niet alleen maar georganiseerd om een dagje weg te zijn. Het is namelijk meteen een perfecte setting om collega's een keer in een andere context te spreken en natuurlijk versterkt het ook meteen de band op de werkvloer! Een dagje weg zonder mappen, pakken en bureaustoelen.


Een personeelsuitje Texel is meteen wel heel speciaal, want het is namelijk op het grootste Waddeneiland van Nederland. En het eilandgevoel doet iedereen goed! Zodra je op die boot stapt vanuit Den Helder begint het loslaten van de dagelijkse werkzaamheden, je zult merken dat het eiland echt alle collega's laat ontluchten en letterlijk uit te waaien van alle stress van het werk.


Wij als Texelaars zijn expert in het bij elkaar brengen van mensen op ons mooie eiland Texel. Of het nu gaat om een actieve dag in de natuur, lekker op het strand met Teambuilding bezig te zijn of te genieten van een duurzame e-chopper tocht over het eiland.


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van personeelsuitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Originele en leuke personeelsuitjes met je collega's

Een personeelsuitje hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde afdelingsuitje gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.

Een personeelsfeest wordt al snel leuk als collega's samenwerken aan de lunch of diner en daarna er samen van kunnen genieten. Een workshop koken is perfect voor de Teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan een workshop vuurspuwen, smartlappen zingen of misschien wel iets sportiefs, zoals golfen of blokarten. Ga quizzen of een puzzel- of GPS tocht doen met leuke voertuigen.

Denk eens out-of-the box, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van teambuildingsworkshops voor 4 personen tot personeelsfeesten met 100 medewerkers of meer. Er is altijd iets te vinden, van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Tot het volgende personeelsuitje natuurlijk.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden