stoere mensen uitje texel

Het ultieme avontuur voor echte durfallen op Texel

Durf jij de uitdaging aan?

solex rijden over texel

Knallen en gaan!

Op de solex

Het avontuur begint met een tocht op een authentieke solex, waarmee iedereen een rondje over Texel kan rijden. Na een beknopte uitleg van onze ervaren solexinstructeur ben je klaar om te gaan. Na een poosje cruisen is het tijd voor een welverdiende pauze met een heerlijk kopje koffie vergezeld door een smakelijk koekje (of een kopje thee, als je dat liever hebt natuurlijk).

  • Knallen over de Waddenzee

Zodra de koffie is gezet, begeven we ons naar de haven van Oudeschild om onze zeemanskunsten te testen met een onvergetelijke RIB-ervaring. We stappen aan boord van een krachtige speedboot die met krachtige golven over de Waddenzee zal razen. Alleen de stoutmoedigsten kunnen dit aan! Bij terugkomst aan land is het tijd voor een smakelijke lunch. We smullen van een vismaaltijd bestaande uit kibbeling, knapperige friet en verfrissende drankjes.

  •  Actief op het strand

We cruisen in de middag met de solex naar het strand om de opwindende wereld van powerkiten te ontdekken en de kracht van de wind volop te ervaren. Het vereist vaardigheid en precisie om deze sport tot in de perfectie te beheersen. Succes is binnen handbereik!

Na een avontuurlijke rit laten we de solex achter en duiken we in een heerlijke strandbarbecue, vergezeld van een verfrissend biertje!


  • Blijven jullie op Texel?

Dan kunnen we een scala aan overnachtingsmogelijkheden regelen, inclusief avontuurlijke verblijven midden in de natuur, zoals kamperen in een tent. Hier kun je echt de essentie van back-to-basic ervaren en genieten van een stoere ervaring.

Waarom kiezen voor ons stoere uitje op Texel?

Voor avontuurlijke zielen die op zoek zijn naar een opwindende uitdaging, zijn wij dé eerste keuze. Onze op maat gemaakte programma's passen perfect bij uw verlangens en behoeften.


Ons team van experts in avontuurlijke activiteiten staat garant voor een veilige én plezierige ervaring voor iedereen.

Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan om uw dag compleet te maken. Of het nu gaat om een dagje weg met vrienden, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, wij regelen het tot in de puntjes en passen het aan naar uw wensen.

                   

Vragen over de vriendenuitjes

Kan het ook met de E-chopper of de E-fatbike?

Jahoor geen probleem, wij hebben meer dan genoeg E-choppers en/of E-fatbikes om jullie vriendenuitje tot een succes te maken.

Is Texel alleen geschikt voor sportieve vriendenuitjes?

Absoluut niet. Texel biedt ook genoeg mogelijkheden voor ontspannen uitjes, zoals strandwandelingen, wellness en natuurwandelingen.

Is Texel ook geschikt voor een vriendenuitje in de winter?

Absoluut. Texel heeft ook in de winter veel te bieden, zoals winterwandelingen,

Kan ik op Texel ook watersporten beoefenen?

Ja, Texel is een populaire bestemming voor watersporters. Zo kun je bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen en zeilen.

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?