stoere mensen uitje texel

Hét ultieme stoere mensen 

uitje van Texel. Durf jij het aan?

solex rijden over texel

Knallen en gaan!

Op de solex

We beginnen de dag met een rit op een echte solex, waarop iedereen een rondje Texel kan rijden. Na een korte instructie van onze solexinstructeur ga je op pad. Na een tijdje rijden is het tijd voor een kopje koffie met een lekker koekje (of thee natuurlijk). 

  • Knallen over de Waddenzee

Als de koffie erin zit, rijden we richting de haven van Oudeschild waar we onze zeebenen gaan testen met een heuse RIB-ervaring. We stappen aan boord van een powerboat die met veel geweld over de golven van de Waddenzee zal knallen. Je valt direct door de mand als je geen stoere man bent! Als we aan wal komen, is het tijd voor de lunch. We genieten van een vislunch met kibbeling, friet en frisdrank.

  •  Actief op het strand

In de middag rijden we met de solex naar het strand waar we gaan powerkiten en de kracht van de wind gaan ervaren. Het is een sport waarbij je de techniek zo goed mogelijk moet benutten. Succes gegarandeerd!

We laten de solex nu achter en gaan genieten van een barbecue op het strand met een biertje!


  • Blijven jullie op Texel?

Dan kunnen we ook diverse soorten overnachtingen regelen, waarbij het zelfs mogelijk is om als stoere mensen in de natuur (in een tent) te overnachten en echt het back-to-basic-gevoel te ervaren.

Waarom kiezen voor ons stoere uitje op Texel?

Wij zijn de nummer één keuze voor stoere mensen die op zoek zijn naar avontuur en uitdagingen. Onze programma's zijn op maat gemaakt en worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Onze mensen zijn experts op het gebied van avontuurlijke activiteiten en zorgen voor een veilige en leuke ervaring voor iedereen.


Daarnaast bieden wij ook verschillende arrangementen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een dagje uit met vrienden, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Onze arrangementen zijn compleet verzorgd en kunnen worden aangepast aan uw wensen.

                   

Vragen over de vriendenuitjes

Kan het ook met de E-chopper of de E-fatbike?

Jahoor geen probleem, wij hebben meer dan genoeg E-choppers en/of E-fatbikes om jullie vriendenuitje tot een succes te maken.

Is Texel alleen geschikt voor sportieve vriendenuitjes?

Absoluut niet. Texel biedt ook genoeg mogelijkheden voor ontspannen uitjes, zoals strandwandelingen, wellness en natuurwandelingen.

Is Texel ook geschikt voor een vriendenuitje in de winter?

Absoluut. Texel heeft ook in de winter veel te bieden, zoals winterwandelingen,

Kan ik op Texel ook watersporten beoefenen?

Ja, Texel is een populaire bestemming voor watersporters. Zo kun je bijvoorbeeld kitesurfen, windsurfen en zeilen.

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?

Is het mogelijk om met een grote groep vrienden op Texel te verblijven?