touwtrekken bedrijfsuitje texel

Dagje Texel Tuk Tuk

Ontdek het Eiland in Stijl

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel
Leuke bedrijfsuitjes op Texel!

Het Ontvouwen van Magie: Een Introductie tot dagje texel tuk tuk

Een dagje texel tuk tuk op Texel is een uitnodiging tot ontdekking van de ongerepte natuurlijke pracht. Van de uitgestrekte duinen tot de weelderige bossen, elk landschap is doordrenkt met unieke charme. Stap aan boord van een tuk tuk en laat je meeslepen door de adembenemende panorama's die dit eiland te bieden heeft.


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van bedrijfsuitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Originele en leuke bedrijfsuitjes met je collega's

Een origineel en leuk bedrijfsuitje met je collega's organiseren is belangrijk, omdat het een jaarlijks terugkerend evenement is waar iedereen naar uit moet kunnen kijken. Elk jaar hetzelfde afdelingsuitje wordt saai en voorspelbaar. Daarom bieden wij originele ideeën en zorgen wij voor een topdag voor de collega’s waar nog lang over nagepraat wordt bij de koffiemachine.


Een personeelsfeest wordt extra leuk als collega's samenwerken aan de lunch of diner en er daarna samen van kunnen genieten. Een kookworkshop is perfect voor teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een workshop vuurspuwen, smartlappen zingen of iets sportiefs zoals golfen of blokarten. Ook is het leuk om samen te quizzen of een puzzel- of GPS-tocht te doen met bijzondere voertuigen.


Denk eens out-of-the-box, want wij hebben voor elk gezelschap iets passends. Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsworkshop voor 4 personen of een personeelsfeest met meer dan 100 medewerkers, er is altijd iets te vinden wat bij jullie past. Van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, wij zorgen voor een dag waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Op naar het volgende bedrijfsuitje!


Veelgestelde vragen over een bedrijfsuitje naar Texel

Welke activiteiten zijn geschikt voor een bedrijfsuitje op Texel?

Er zijn tal van activiteiten die geschikt zijn voor een bedrijfsuitje op Texel, zoals teambuilding activiteiten, workshops, outdoor activiteiten zoals blokarten of kitesurfen, een rondleiding bij de Texelse bierbrouwerij of een borrel op het strand.

Kunnen bedrijfsuitjes op Texel het hele jaar door plaatsvinden?

Ja, bedrijfsuitjes op Texel kunnen het hele jaar door plaatsvinden. Er zijn genoeg indoor en outdoor activiteiten die geschikt zijn voor elk seizoen.

Is het mogelijk om een bedrijfsuitje op maat te laten maken?

Ja, het is zeker mogelijk om een bedrijfsuitje op maat te laten maken op Texel. Wij zijn al jarenlang de expert in bedrijfsuitjes die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes en die graag meedenken over een programma op maat.

Zijn er genoeg accommodaties op Texel voor een groep?

Ja, er zijn genoeg accommodaties op Texel voor een groep, zoals hotels, groepsaccommodaties en vakantiehuizen. Het is wel aan te raden om tijdig te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen.

Hoe kom je op Texel met een groep voor een bedrijfsuitje?

Er zijn verschillende manieren om met een groep op Texel te komen voor een bedrijfsuitje, zoals met de boot vanaf Den Helder of met de garnalenkotter. Op het eiland bieden wij zelf vele mogelijkheden aan voor vervoer


Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden