solex rally texel groepsfoto

Ludieke Solex rally op Texel

Spanning, sensatie maar bovenal ludieke opdrachten

Boek nu!


Snel, en veilig online reserveren
solex rally op texel

Spanning en sensatie met de rally

Op zoek naar wat spanning en sensatie tijdens een leuk nostalgisch uitje? Probeer dan eens onze authentieke solexen! Deze klassieke scooters zijn ontstaan in de jaren '40 en zijn sindsdien steeds populairder geworden.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen beschikbaar, maar elke solex staat garant voor veel plezier!


Wij hebben onze eigen solexen en brengen deze naar elke gewenste locatie op het eiland, of halen jullie op met onze stoere Amerikaanse Schoolbus.


Wil je graag een persoonlijk of bedrijfsmatig tintje geven aan de rally? Geen probleem! We kunnen de rally zelfs volledig op maat maken voor jullie uitje. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een roadmap, luchtfoto's met satellietkaarten, een landkaart of met GPS.

Contact opnemen?
Vrijblijvend en zonder verplichting
solex verhuur texel vrouw in solexjas

Solex rally op Texel!?

Bij aankomst op Texel zie je de solexen al netjes uitgelijnd staan. Deze 'oude' beestjes hebben slechts één versnelling. Met een soepel duwtje start je de solex, waarna je uiteraard veel rijplezier zult beleven. De rally voert je over Texel langs hotspots, bijzondere plekken en leuke wegen en paden richting de verschillende punten waar je vragen moet beantwoorden of opdrachten moet volbrengen.


Aan het einde van de solex rally komen we allemaal weer terug bij het startpunt, waar we een prijsuitreiking houden met een passende Texelse prijs voor het winnende team!


  • Circa 3,5-4 uur durende activiteit
  • Aantal personen: kan al vanaf 4 personen tot maximaal 100 personen
  • Inclusief begeleiding
Offerte aanvragen?
Binnen 1 werkdag vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden