solex rally texel groepsfoto

Ludieke Solex rally op Texel

Spanning, sensatie maar bovenal ludieke opdrachten

Boek nu!


Snel, en veilig online reserveren
solex rally op texel

Spanning en sensatie met de rally

Op zoek naar een beetje spanning en sensatie met een leuke nostalgische solex? De authentieke solexen zijn ontstaan in de jaren ’40 en populair geworden in de decennia erna.

Tegenwoordig zijn er een groot aantal modellen, maar elke solex biedt absoluut garantie voor een hoop plezier!

 

Wij bezitten zelf de solexen en brengen ze naar elke locatie op het eiland indien gewens of we halen jullie op met onze super stoere Amerikaanse Schoolbus.

Een persoonlijk of bedrijfstintje aan de rally? Geen probleem we maken de rally desnoods zelfs compleet op maat voor jullie uitje. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een roadmap, luchtfoto’s met satellietkaart, landkaart of met de GPS.

Contact opnemen?
Vrijblijvend en zonder verplichting
solex verhuur texel vrouw in solexjas

Solex rally op Texel!?

Aangekomen op de locatie op Texel zie je de solexen al netjes uitgelijnd staan. Deze 'oude' beestjes hebben slechts één versnelling. Met een soepel duwtje dient de solex te worden gestart, waarna je uiteraard veel rijplezier zult beleven. De rally voert je over Texel langs hot spots, bijzonder plaatsen en langs leuke wegen en paden richting de verschillende punten waar je de vragen dient te beantwoorden of opdrachten zult moeten volbrengen. Aan het einde van de Solex rally komen we allemaal weer terug bij elkaar op het startpunt waarna er ook een prijsuitreiking zal zijn met een passende Texelse prijs voor het winnende team!
  • Circa 3,5-4 uur durende activiteit
  • Aantal personen: kan al vanaf 4 personen tot maximaal 100 personen
  • Inclusief begeleiding
Offerte aanvragen?
Binnen 1 werkdag vrijblijvende offerte

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden