scooter huren texel bij de texeltours

Scooter verhuur Texel

Ervaar het eiland met een elektrische scooter

Reserveer je e-scooter online 
En ontdek het eiland op een duurzam

Scooter Verhuur Texel is er voor het hele gezin!

Zie jij jezelf al rijden op zo'n stoere scooter?

Bij onze eigen locatie, direct achter de idyllische Waddenhaven in Oudeschild, heb je de mogelijkheid om diverse soorten elektrische scooters te huren, beter bekend als e-choppers. Deze opvallende voertuigen onderscheiden zich door hun brede banden, stoere uitstraling en hoge sturen.


E-choppers zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk en elektrisch aangedreven. Met deze scooters cruise je ontspannen en geruisloos over het prachtige eiland Texel. Dankzij de extra dikke banden en het brede stuur krijgt de scooter een echte stoere chopper-look, waarmee je gegarandeerd de aandacht trekt op Texel.


Geniet van een relaxte rit over de fietspaden, door de weelderige bossen en ontdek de meest betoverende plekjes van het Waddeneiland Texel. De e-chopper heeft een indrukwekkende actieradius van circa 40 km en is dankzij zijn eenvoudige bediening geschikt voor iedereen met een geldig rijbewijs.


Deze ultratrendy elektrische (snor)scooter valt op door zijn opmerkelijke brede banden en hoge stuur, wat hem tot een opvallende verschijning met een stoere uitstraling maakt! Vergeet niet je helm en geldig rijbewijs mee te nemen voor een zorgeloze en opvallende rit op Texel. De glimlach verschijnt op je gezicht zodra je vertrekt, en onderweg trek je zeker de nodige bewonderende blikken!

Boek nu! 
Boek direct online jouw e-scooter

Daarom Scooter Verhuur Texel!

Altijd een duo E-scooter

Onze E-scooters zijn voorzien van een dubbel (duo) zitje, zodat je altijd met 2 personen (1 volwassene, 1 kind tot 12 jaar) kunt rijden.

100 % Texel Energie

Wij zijn de enige op Texel die 100% Texelse energie van TexelEnergie gebruiken. Bovendien wekken wij ook zelf zonne-energie op!

Persoonlijke service!

Wij bieden een unieke persoonlijke service waarbij afspraak ook echt afspraak is. Bij ons zijn er geen verrassingen achteraf! En we doen dit altijd met een vrolijke glimlach ;-)

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze verhuur

Maak jouw keuze

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
online boeking

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is het geregeld.
klaar om te rijden op texel

Alles staat direct klaar!

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie in Oudeschild