scooter huren texel bij de texeltours

Scooter huren bij Texeltours

Ervaar het eiland met een elektrische scooter

Reserveer je e-scooter online 
En ontdek het eiland op een duurzam

Huur Stoere E-scooters op Texel en Verken Samen het Eiland!

Zie jij jezelf al rijden op zo'n stoere scooter?

Ontdek Texel op een geheel nieuwe manier met onze opvallende E-Choppers! Gelegen achter de pittoreske Waddenhaven in Oudeschild bieden wij een scala aan elektrische scooters die ook wel bekend staan als e-choppers. Deze hippe tweewielers, met hun brede banden, stoere uitstraling en hoge stuur, zijn perfect voor een ontspannen verkenning van het prachtige Texel.


De E-Choppers, aangedreven door milieuvriendelijke elektriciteit, laten je geruisloos over het eiland glijden. Met de indrukwekkende brede banden en het stoere stuur, maak je gegarandeerd indruk op Texel. Geniet van een relaxte rit over de fietspaden, door de bossen en ontdek de meest betoverende plekken van dit Waddeneiland.


Met een indrukwekkend bereik van circa 40 km en gebruiksvriendelijke bediening, kan iedereen met een rijbewijs moeiteloos opstappen en vertrekken. Onze E-Chopper, een trendy elektrische (snor)scooter, valt op door zijn opvallende brede banden en het imposante stuur. Sinds januari 2023 is een helm verplicht, maar maak je geen zorgen, die kun je gemakkelijk bij ons huren.


Vanaf het moment dat je vertrekt, verschijnt er spontaan een glimlach op je gezicht, en onderweg trek je natuurlijk de nodige aandacht. Kies voor een unieke en opvallende manier om Texel te ontdekken – huur vandaag nog een E-Chopper en maak jouw rit een onvergetelijke ervaring!

Boek nu! 
Boek direct online jouw e-scooter

Daarom is een scooter huren op Texel een goed idee

Altijd een duo E-scooter

Onze E-scooters zijn voorzien van een dubbele (duo) zitting, zodat je altijd met twee personen (1 volwassene, 1 kind tot 12 jaar) kunt rijden.

100 % Texel Energie

Wij zijn de enige op Texel die gebruik maken van 100% Texelse energie van TexelEnergie. Daarnaast wekken wij ook onze eigen zonne-energie op!

Persoonlijke service!

Wij bieden unieke en persoonlijke service, waarbij we ons altijd aan onze afspraken houden. Bij ons zijn er geen onverwachte verrassingen achteraf! Bovendien doen we dat altijd met een vrolijke glimlach ;-)

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze verhuur

Maak jouw keuze

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
online boeking

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is het geregeld.
klaar om te rijden op texel

Alles staat direct klaar!

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie in Oudeschild