scooter huren texel bij de texeltours

Scooter huren bij Texeltours

Ervaar het eiland met een elektrische scooter

Reserveer je e-scooter online 
En ontdek het eiland op een duurzam

Stoere E-scooters op Texel voor het hele gezin!

Zie jij jezelf al rijden op zo'n stoere scooter?

Bij onze eigen locatie direct achter de Waddenhaven in Oudeschild verhuren we diverse soorten elektrische scooters die ook wel e-choppers worden genoemd vanwege hun brede banden, stoere uiterlijk en hoge stuur.


E-Choppers zijn milieuvriendelijke elektrisch aangedreven scooters waarmee je ontspannen en geruisloos over het eiland Texel kunt touren. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft de E-Chopper een echte stoere chopper-look en maak je de blits op Texel.


Heerlijk relaxed rijd je op de elektrisch aangedreven E-Chopper over de fietspaden, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van het Waddeneiland Texel.


De E-Chopper heeft een bereik van circa 40 km en door zijn eenvoudige bediening kan iedereen (met een rijbewijs) zo opstappen en wegrijden. Deze super trendy elektrische (snor)scooter is door zijn opvallende brede banden en hoge stuur een zeer opvallende verschijning met een stoer uiterlijk! Op de E-Chopper moet sinds januari 2023 met helm worden gereden, maar deze huur je gemakkelijk bij ons erbij.


Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijg je natuurlijk ook nog veel bekijks!

Boek nu! 
Boek direct online jouw e-scooter

Daarom is een scooter huren op Texel een goed idee

Altijd een duo E-scooter

Onze E-scooters zijn voorzien van een dubbele (duo) zitting, zodat je altijd met twee personen (1 volwassene, 1 kind tot 12 jaar) kunt rijden.

100 % Texel Energie

Wij zijn de enige op Texel die gebruik maken van 100% Texelse energie van TexelEnergie. Daarnaast wekken wij ook onze eigen zonne-energie op!

Persoonlijke service!

Wij bieden unieke en persoonlijke service, waarbij we ons altijd aan onze afspraken houden. Bij ons zijn er geen onverwachte verrassingen achteraf! Bovendien doen we dat altijd met een vrolijke glimlach ;-)

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze verhuur

Maak jouw keuze

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
online boeking

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is het geregeld.
klaar om te rijden op texel

Alles staat direct klaar!

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie in Oudeschild