scooter huren texel bij de texeltours

Scooter huren bij Texeltours

Ervaar het eiland met een elektrische scooter

Reserveer je e-scooter online 
En ontdek het eiland op een duurzam

Stoere E-scooters op Texel voor het hele gezin!

Zie jij jezelf al rijden op zo'n stoere scooter?

Vanaf onze eigen locatie direct achter de Waddenhaven in Oudeschild verhuren we diverse soort elektrische scooters die ook wel e-choppers genoemd worden vanwege hun brede banden, stoere uiterlijk en hoge sturen.


E-Choppers zijn milieu vriendelijke elektrisch aangedreven scooters waarmee je ontspannen en geruisloos over het eiland Texel tourt. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft die een echte stoere chopper look en maak je de sier op Texel.

Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven E-Chopper over de fietspadden, door de bossen en bezoekt u de meest bijzondere plekjes van het waddeneiland Texel..

De E-Chopper heeft een bereik van cira 40 km, door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) opstappen en wegrijden.

Deze super trendy elektrische (snor) scooter, door zijn opvallende brede banden en door het hoge stuur is het een zeer opvallende verschijning met een zeer stoer uiterlijk! Op deze E-Chopper mag zonder helm gereden worden, maar wel met een geldig rijbewijs.


Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijgt u natuurlijk ook nog veel bekijks!
Reserveer meteen 
Boek direct online jouw e-scooter