golfclinic op texel

Golfclinic op Texel

Een birdie tijdens uw uitje op Texel?

Golf in de prachtige Texelse natuur. Voor de beginnende en geoefende golfer.

birdie op texel

Golfen in het prachtige Texelse landschap

Een golfclinic op Texel tijdens uw bedrijfsuitje: een gezellige en inspirerende kennismaking met de golfsport. Een professional (golfinstructeur) leert u de basisvaardigheden van het golfen, waarna u kunt oefenen op de (overdekte) driving range. Daarna kunt u een ronde spelen op de Par 3 oefenbaan. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden beschikbaar.

Golfclinic op Texel bij golfbaan 'De Texelse'

Een golfclinic op Texel wordt gegeven op de prachtige golfbaan 'De Texelse'. Gelegen aan de noordzijde van Texel is het een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Geïnspireerd door de beroemde Engelse golfbanen: de zogenaamde 'links courses'. De ervaren golfer kan zijn hart ophalen op de 18 holes Par 72-baan met uitdagende hindernissen. Voor beginnende golfers zijn er tal van mogelijkheden tijdens dit personeelsuitje, inclusief een deels overdekte driving range.

Een birdie tijdens uw uitje op Texel?

Maak kennis met de golftermen en de sfeer van deze unieke sport tijdens een groepsuitje met golfclinic op Texel. Gebruik de chipping green, wees op uw hoede voor een hook of een slice, vergeet de tee niet mee te nemen, oefen uw swing of scoor een bogey. Golf: een unieke sport die u prachtig op Texel kunt ervaren. Wanneer maakt u een 'hole in one'?

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.