fietsroutes texel

Fietsroutes Texel 

De allerleukste fietsroutes op het eiland

Boek direct een E-fatbike
Snel en veilig online reserveren!

Fietsen op Texel


Wil je lekker fietsen op Texel? Huur dan een stoere elektrische fatbike bij Texel tours of stap op een 'gewone' elektrische fiets. Op Texel hebben we een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk van maar liefst 57 knooppunten. Deze knooppunten herken je aan de duidelijke paaltjes met markeringsborden met nummers erop. Onderweg kom je langs 16 informatiepanelen waarop een plattegrond van Texel staat met alle nummers van de fietsknooppunten. Met in totaal 140 kilometer aan fietspaden is fietsen op Texel de ultieme manier om het eiland te verkennen.


Bij Texel tours huur je de beste fietsen voor een onvergetelijke fietstocht over het eiland. Onze elektrische fatbikes zijn speciaal ontworpen voor Texel avonturen en bieden de perfecte balans tussen snelheid en comfort. Dankzij de krachtige motor rijd je moeiteloos over de vele fietspaden van het eiland. Wil je liever een 'gewone' elektrische fiets huren? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze fietsen zijn van topkwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën.


Waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een fiets bij Texel tours en ontdek het prachtige Texel op je eigen tempo!

Reserveer gelijk online jouw Fatbike
Snel en veilig online reserveren!

Fietsroutes op Texel

Fietsen op Texel is eenvoudig: je volgt simpelweg de paaltjes van het fietsroutenetwerk van het ene knooppunt naar het andere knooppunt. Zo bepaal je zelf de route en het aantal kilometers dat je wilt fietsen. Wil je liever een bestaande route fietsen? Dan bieden we je onder andere de volgende knooppuntroutes:

Liever het eiland ontdekken met een e-chopper?

Eens iets anders proberen dan de fiets? Ontdek Texel op een stoere, duurzame én geruisloze e-chopper. Met deze elektrische scooter mag je gewoon op alle fietspaden rijden. Zo kun je zorgeloos genieten van het prachtige Texel.

Bij ons heb je de keuze uit diverse modellen e-choppers die klaarstaan om jou op een unieke manier over het eiland te laten rijden. Of je nu alleen op pad gaat, met z'n tweeën of met een grotere groep, wij hebben de perfecte e-chopper voor jou.


Onze e-choppers zijn niet alleen stoer, duurzaam en geruisloos, maar ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen. Iedereen kan er zo mee wegrijden!

Wacht niet langer en boek vandaag nog een e-chopper bij ons. Zo ontdek je het mooie Texel op een compleet nieuwe manier.