fietsroutes texel

Fietsroutes Texel 

Boek direct een E-fatbike
Snel en veilig online reserveren!

Fietsen op Texel

Wil je lekker fietsen op Texel? Huur dan een vet stoere elektrische fatbike bij Texel tours. Of stap op een 'gewone' elektrische fiets. Op Texel hebben we een fietsknooppunten netwerk van maar liefst 57 knooppunten, ter herkennen aan de duidelijke paaltjes met markeringsborden met nummers erop onderweg. Op het eiland zijn tevens 16 informatiepanelen te vinden met daarop een plattegrond van Texel én alle nummers van de fietsknooppunten. Texel heeft in totaal 140 kilometer aan fietspaden.  Eigenlijk is fietsen op Texel daarom de ultieme manier om het eiland Texel te verkennen.
Reserveer gelijk online jouw Fatbike
Snel en veilig online reserveren!

Fietsroutes op Texel

Fietsen op Texel is eenvoudig, je fietst over Texel door onder andere de paaltjes van het fietsroute netwerk te volgen van het ene knooppunt naar het andere knooppunt. Je bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat je wilt fietsen. Wil je liever een bestaande route fietsen, dan bieden we je onder andere de volgende knooppunt fietsroutes

Liever het eiland ontdekken met een e-chopper?

Eens iets anders proberen dan de fiets? Ontdek Texel op een stoere, duurzame én geruisloze e-chopper. Met deze e-chopper mag je gewoon op alle fietspaden rijden en het dragen van een helm is niet nodig.


Wij hebben diverse verschillende modellen e-choppers voor je klaarstaan!