Fatbike AGM GT 250 uit 2022

fatbike occasion

De fatbike GT250 2022 ook wel knaap bike genoemd is elektrisch en zeer duurzaam ontwikkeld. Hij is vervaardigd met schone en hernieuwbare energie. De fatbikebike heeft trapondersteuning  en kan wel tot 25 km per uur bereiken. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en ook geen minimum leeftijd. De fatbike GT250 is voor jong en oud. De fatbike heeft een uitneembare accu en een actieradius van ruim 80 km op de economy mode. Dus een prima fatbike om mooie afstanden mee te fietsen.

De knaapbike heeft zowel voor als achter LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft heel goed zicht. De handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Zo kun je je snelheid, de gereden afstand en het batterij niveau gemakkelijk zien. Hij heeft handige passagier steps, waardoor je onbezorgd met twee personen op de knaapbike kunt zitten.

De fatbike GT250 2022 is standaard voorzien van een usb lader. De fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kun je  probleemloos soepel schakelen. De knaapbike heeft tevens een 250 watt achterwielmotor en 5 verschillende trapondersteuning standen, deze zijn eenvoudig in te stellen via de besturingsknoppen op het stuur.

Nieuwprijs 1999,- Onze prijs 1600,-


Deze fatbike hebben wij slecht 1 seizoen kort in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden