Elektrische fatbike AGM GT 250 te koop

fatbike occasion

De GT250, ook bekend als de "AGM Bike", is een elektrische en zeer duurzame fatbike. Hij is geproduceerd met schone en hernieuwbare energie. De fatbike heeft trapondersteuning en kan tot wel 25 km per uur bereiken. Een (bromfiets) rijbewijs is niet vereist en er is ook geen minimumleeftijd. De fatbike GT250 is geschikt voor jong en oud. De fatbike heeft een uitneembare accu en een actieradius van ruim 80 km in de economy modus, dus het is een uitstekende keuze voor lange fietstochten.


De Fatbike is uitgerust met LED-verlichting aan de voor- en achterzijde. De LED-verlichting is efficiënt in stroomverbruik en biedt een uitstekend zicht. Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer, zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Het heeft ook handige passagiersstappen, waardoor je comfortabel met twee personen op de knaapbike kunt rijden.


De fatbike GT250 is standaard voorzien van een USB-lader en Shimano 7-speed versnellingen. Hiermee kun je soepel en probleemloos schakelen.

De fatbike heeft ook een 250 watt achterwielmotor en 5 verschillende trapondersteuningsstanden die eenvoudig in te stellen zijn via de besturingsknoppen op het stuur.


De nieuwprijs is €1999,- maar wij bieden hem aan voor slechts €1600,-. We hebben deze fatbike slechts één seizoen in de verhuur gehad en hij is goed onderhouden in eigen beheer.

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.