brandingraften op texelse water

Brandingkajakken Texel

Een unieke ervaring. Spannend en een natte samenwerking!

Brandingraften op Texel. Alleen voor bikkels.

coastraften op texel

Brandingraften op Texel

Brandingraften op Texel is een spectaculaire activiteit voor uw bedrijfsuitje waar iedereen een zoute smaak van krijgt. Het is de uitdaging om de witgekopte golven van de Noordzee boven Texel te trotseren. Brandingraften vereist ultiem teamwork: alleen door gezamenlijke en gecoördineerde inspanning kan het raft door de branding van Texel worden geleid.

Brandingraften op Texel. Mens versus zee.

Deze activiteit begint met een grondige instructie waarbij veiligheid voorop staat bij Wadevents. De instructeur bespreekt de stroming, weersomstandigheden en peddeltechnieken die nodig zijn om de branding van Texel te bedwingen. Na deze uitgebreide uitleg gaat u het water in en kan het teambuildingavontuur beginnen.

Veiligheid voorop

Bij brandingraften op Texel is een kledingset met wetsuit, zwemvest en helm inbegrepen. Om uw veiligheid te waarborgen, vaart er een ervaren instructeur mee die de branding van Texel goed kent. Peddel als team strak en in de juiste slag, anders zet de eerste golf u zo weer terug op het strand! Brandingraften op Texel kan alleen worden uitgevoerd van april tot en met oktober vanwege de watertemperatuur. Wanneer mogen we u te water laten?

Let op! Brandingraften is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.