brandingkajak op texel

Brandingkajakken Texel

Een unieke ervaring. Spannend en een natte samenwerking!

Brandingkajakken op Texel. Een zoute activiteit.

branding kajak in texel

Brandingkajakken op Texel

Brandingkajakken op Texel: droog zult u het niet houden. Deze sport biedt het ultieme contact met de zee en het eiland. Versnel en surf van de Texelse brandingtoppen af. Een unieke ervaring voor uw teambuilding event. Enthousiast en nat teamwork!

Brandingkajakken op Texel

Met onze sit-on-top kajaks voor brandingkajakken op Texel zit u niet vast in de kajak. Mocht de kajak omslaan door een verraderlijke golf, geen probleem! U klimt er eenvoudig weer op! Dit maakt het een veilige, zij het natte, activiteit. Daarom krijgt u bij het brandingkajakken op Texel een wetsuit, helm en zwemvesten tot uw beschikking.

Instructie

We starten met een gedetailleerde instructie over stroming, weersomstandigheden, peddeltechnieken en andere essentiële informatie voor brandingkajakken op Texel. Daarna volgt de uitleg over de kleding en voorzien we u van een wetsuit, anorak, reddingsvest en helm. Zodra iedereen klaar is, gaan we onder begeleiding het water op.

Omstandigheden

Brandingkajakken tijdens uw personeelsuitje op Texel is mogelijk van april tot en met oktober. Echter, als de combinatie van windkracht, windrichting (aflandige wind) en golfhoogte brandingkajakken onveilig maakt, verplaatsen we de activiteit of bieden we een alternatief aan. Veiligheid staat altijd voorop bij het brandingkajakken op Texel met Texel Tours. Gaat u mee de branding in?

Let op! Brandingkajakken is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.