golfclinic op de texelse

Golfclinic op de Texelse golfbaan

Golfclinic op de Texelse golfbaan

Wil je in een schitterende omgeving van een golfpro leren hoe je de golfbal laat doen wat je wilt? De golfbaan op Texel is geliefd bij golfers door heel Nederland. Wat mensen vooral aanstaat, is de sfeer. Wat de mensen die hier komen bindt, is de liefde voor het eiland en de rust op deze golfbaan in het duingebied bij De Cocksdorp. De ontwikkelaars van deze golfbaan hebben het respecteren van de flora en fauna zeer serieus genomen en dat is goed te zien.

Ook zonder golfvaardigheidsbewijs én lidmaatschap is het mogelijk om deze unieke, ontspannende sport eens te beoefenen, door het als actief uitje op het programma te zetten op het volgende familie-uitje, actieve personeel dag of recreatief vriendenuitje.

Maak in een relatief kort tijdsbestek met de golftechniek kennis en begeef je in bezit van een golfclub en een golfbal op de golfbaan, waar alleen de holes wat minder ver van elkaar zijn verwijderd, maar waar het principe overeind blijft dat je de 18 holes in zo min mogelijk slagen afwerkt, waarbij het putten natuurlijk de doorslag geeft.

Beleef een sportief, actief uitje met elkaar en sluit af met een lunch of diner.

Reactie plaatsen