Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

NP Duinen van Texel

Wij zijn gastheer

Een goede Texelse gastheer zijn is geen trucje dat je aanleert. Texeltours ontvangt je met open armen om je het mooiste van Texel te laten zien.

Gastheerschap in de touringcars en de bussen, maar ook gastheerschap van het eiland Texel. Sinds 2009 is het bedrijf ook Gastheer van het Nationaal Park Duinen van Texel. Onze mensen zorgen voor een persoonlijke Texelse benadering en helpen graag bij je programma op het eiland

 

Nationaal Park Duinen van Texel

Een groot deel van de Texelse natuur ligt in Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Landelijk zijn er 20 Nationale Parken, waarvan 17 door de rijksoverheid zijn ingesteld. Stuk voor stuk bijzondere gebieden met unieke natuurwaarden die extra aandacht en bescherming verdienen. Het Texelse Nationaal Park beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Van het uiterste zuidpuntje op De Hors tot en met het duingebied bij de vuurtoren, op het meest noordelijke punt. De totale oppervlakte is ongeveer 43 vierkante kilometer. Nationaal Park Duinen van Texel biedt een breed scala aan landschappen.

 

Meer informatie

Kijk eens op de website www.npduinenvantexel.nl

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp