Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Tina de Tina Turner Musical

https://texeltours.nl/wp-content/uploads/2019/03/1-TINA-Showheader-2560x1280-horizontaal_4_0.jpg
  • https://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Februari 2020 in Nederland

Tina; de Tina Turner musical

Na succesvolle producties in West End en Hamburg beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over The Queen of Rock zijn Nederlandse première in februari 2020 in Utrecht. De zoektocht naar de hoofdrol van Tina Turner en acteurs, zangers en dansers voor de Nederlandse productie is inmiddels begonnen. Uiteraard zorgen wij voor tickets om in februari 2020 erbij te zijn.

 

Het verhaal

Een meisje uit Nutbush, Tennessee, dat uitgroeit tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n ’ Roll’. Tina Turner brak niet alleen alle regels, ze maakte de regels. Deze nieuwe musical onthult het nooit eerder vertelde verhaal van een vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart en bevat haar meest geliefde hits zoals ‘Simply The Best’, ‘What’s Love Got To Do With It’, ‘Private Dancer’ en ‘We Don’t Need Another Hero’.

Tina Turner – een internationale ster

Tina Turner bepaalde een muzikaal tijdperk, met haar onmiskenbare stemgeluid en haar buitengewone podium performance. Met 180 miljoen verkochte platen, is ze nog altijd een van de meest succesvolle artiesten wereldwijd. De ‘Queen of Rock’ heeft elf Grammy Awards gewonnen en haar liveconcerten zijn door miljoenen mensen bezocht. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest in de muziekgeschiedenis. Tina Turner zette in 1988 een wereldrecord neer met een liveconcert voor 188.000 toeschouwers in Rio de Janeiro. De concerten die ze in 2009 gaf tijdens haar afscheidstournee werden uitgebreid van zeven naar zestien concerten wegens de grote vraag naar kaarten.

 

Het laatste nieuws over Tina Turner de musical en alle andere uitjes direct ontvangen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht 
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp