Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Klimpark Texel schoolreis

https://texeltours.nl/wp-content/uploads/2017/03/klimpark-e1488639847689.jpg
  • https://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Groep 5 t/m 8
  • https://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Exclusief voor scholen

Klimpark Texel Arrangement

Vanaf uw accommodatie of de boot wordt u per bus naar de Krim gebracht. Indien mogelijk zelfs met een prachtige Engelse dubbeldekker, Amerikaanse schoolbus of cabrioletbus! Een prachtig begin van uw schoolreis op Texel.

Midgetgolfen & Jutters speurtocht

Aangekomen op het meest compleet uitgeruste vakantiepark van de Wadden en misschien wel Nederland? Beginnen we met glow in the dark midgetgolf en een uitdagende speurtocht over het park! Zijn de kinderen uitgespeeld? Geen probleem! Er zijn genoeg buiten en binnen speeltuinen waar de kids zich perfect kunnen vermaken! …

Avontuurlijk Texel

Na het eten starten de instructeurs van Klimpark Texel met de instructie en gaan de leerlingen na enkele minuten een 1.5 uur durend avontuur op hoogte tegemoet. Op 4 en op 8 meter zijn 2 lussen met uiteenlopende hindernissen die overwonnen moeten worden, dit alles onder professionele begeleiding van de kliminstructeurs. Na een avontuurlijke dag te hebben gehad in het voormalig Eierland boven de Rugediek wordt u per touringcar weer terug gebracht naar de boot of uw accommodatie. Ophalen vanaf elke locatie in Nederland is natuurlijk ook mogelijk! Informeer naar onze aantrekkelijke bus- en touringcarprijzen.

Tijdsplanning:

Bovenstaand dagje Texel kunnen we u aanbieden voor de totaalprijs van: € 19,00 p.p. Inclusief BTW, verzekering en begeleiding. Docenten en begeleiders tegen gereduceerd tarief. Prijs is op basis van 50 personen en alleen geldig op doordeweekse dagen.