Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Cirque Du Soleil

  • https://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Zaterdag 27 oktober 2019 matinee 12.00u

Cirque Du Soleil met Totem in Den Haag

Een betoverende reis door de evolutie van de mens.

Op een eiland dat doet denken aan een reuzenschildpad, volgt TOTEM het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. Onderweg verkent de show ook onze dromen, onze oneindige mogelijkheden en de verbondenheid met de andere soorten op onze planeet.

Trapezeduo

Als twee tortelduifjes plagen, spelen en mokken een jonge man en vrouw in een onschuldig spel van verleiding. Uiteindelijk verstrengelen hun lichamen in een luchthartige verticale dans van frisse, ongebruikelijke bewegingen en lifts.

Hoepeldansers

Op het ritme van de drum voeren Indiaanse artiesten een verhalende dans uit met hoepels. Ze creëren statische en dynamische vormen en roepen diverse diere, beelden en mythes op, tijdens een ritueel dat de oneindige levenscirkel symboliseert.

Rolschaatsen

Tijdens een scène die aan een huwelijksplechtigheid doet denken, draait en tolt een stel rolschaatsers met duizelingwekkende snelheid op een klein plateau in de vorm van een trommel met een diameter van slechts 1,8 meter.

Leggers

Een bruisende hoop amfibieën en vissen barsten los in een speels nummer op een brug met gelijke leggers. Artiesten die kikkers voorstellen lanceren zich vanaf een luchtkussen in de lucht en springen van legger naar legger, kris kras door de lucht, rakelings lang elkaar.

Ring Trio

Op Bollywood geïnspireerde muziek begeleidt twee mannen terwijl ze met elkaar duelleren in de ringen – totdat een vrouw arriveert en ze laat zien hoe het moet.

Russische stang

In kleurrijke kostuums, deels geïnspireerd op de verloren beschavingen van Zuid-Amerika, brengen tien artiesten een act van kracht, evenwicht en acrobatie. De springers worden in de lucht gegooid en vliegen gewichtloos als kosmonauten door de lucht, springend van de ene naar de andere lat met verbazingwekkende lenigheid, tijdens een spannend vertoon van het menselijk verlangen om aan de zwaartekracht te ontsnappen.

Eenwielers en schalen

Vijf eenwielrijders jongleren met metalen schalen in een verbazingwekkend vertoon van behendigheid, evenwicht, gesynchroniseerde beheersing en lichamelijke gratie. Ze gooien de schalen omhoog met de voeten, soms over de schouders, en vangen ze op het hoofd zonder handen te gebruiken.

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht 
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp