Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Texel Cruiser

http://texeltours.nl/wp-content/uploads/2019/04/1-2019-04-16-17.51.45.jpg
  • http://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Volledig elektrisch
  • http://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Direct te reserveren

100 % Elektrische Texel Cruiser

Met de Texel Cruiser geniet u op een leuke manier van het eiland Texel. Bij Texel denken we meteen aan strand, maar er is méér. Heidevelden, zandvlaktes, landgoederen en weidevlaktes tot aan de horizon. Met de Texel Cruiser geniet u van alle aspecten van dit mooie en leuke eiland. Want ook aan de gezelligheid is gedacht!

 

Een echte Chopper look

Texel Cruisers zijn elektrisch aangedreven scooters waarmee u ontspannen en geruisloos over Texel rijdt. Met de extra dikke banden en het brede stuur heeft die een echte stoere chopper look. Op het moment van wegrijden verschijnt er bij iedereen al een lach op het gezicht en onderweg krijgt u natuurlijk veel bekijks!

 

Prachtige routes met de Texel Cruiser

Met onze leuke route geniet u van alles wat je onderweg ziet en tegenkomt. Met dit leuke, ontspannen, gezellige en stoere uitje op de E-Chopper zal er zeker weten een glimlach op ieders gezicht verschijnen!

 

Combineer erop los!

Bij Texeltours kan u allerlei leuke activiteiten combineren. Zo ook de Texel Cruiser Tour! Maak bijvoorbeeld ook eens een rondje op de bijzondere Lopifit loopfietsen of scheur dwars door over het eiland met de solexen van Solex Texel. Of ga de strijd met elkaar aan tijdens een beachbattle of een clinic handboogschieten. Maar wilt u uw uitje écht bijzonder maken? Combineer dan de Texel Cruisers met de powerboat over de Waddenzee en u heeft gegarandeerd een onvergetelijke dag! Uiteraard zijn al deze activiteiten ook te combineren met een lekker lunch en/of afsluitende barbecue, wel zo gezellig toch!?

 

Direct je Texel Cruiser reserveren?

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht 
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp