Facebook Twitter.png Instagram
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31 1792AA OUDESCHILD-TEXEL
Texel Tours
Bus huren
images/categorie_bus-huren.png
Specials
images/categorie_specials.png
Groepen
images/categorie_groepen.png
Agenda
images/categorie_agenda.png
Uitjes op Texel
images/categorie_vuurtoren-2.png

Scholen

http://texeltours.nl/wp-content/uploads/2018/12/1-33-2439533.jpg
  • http://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Persoonlijk en flexibel
  • http://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Eén contactpersoon
  • http://texeltours.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    >30 jaar ervaring

Activiteiten en busvervoer voor scholen

Scholen voelen zich thuis op Texel, het enorme activiteitenaanbod zorgt ervoor dat er voor iedere leeftijdsgroep een passende activiteit is. Texel is dan ook verrassend dichtbij, in slechts 20 minuten sta je op het eiland. En geboekt via ons betekent korting op de veerboot voor scholen.

 

Schoolreis voor een dag

Het is mogelijk om een dagje Texel te doen met de school(klas), we hebben om het makkelijker voor u te maken al een aantal zeer complete schoolreisjes gemaakt voor gunstige schoolprijzen. Uiteraard passen we deze aan als u aanvullende wensen heeft voor de schoolreis.

Voor de jongste leerlingen hebben we het Joris Jutter arrangement, jutterstocht op het strand, spelen in het kinderparadijs en onder de middag lekker pannenkoeken versieren en eten!

Groep 5 t/m 8 leerlingen starten bij de Vuurtoren van Texel en gaan met een GPS apparaat op pad met elkaar, patatje onder de middag en dan klauteren in het klimpark van Texel.

 

schoolkamp op texel

Schoolkamp op het eiland

Texel is de perfecte plek voor een leerzaam en avontuurlijk schoolkamp voor uw klas. Wat te denken van een bezoek aan Ecomare en wadlopen tot gek doen op de Bonte avond. Qua accommodaties voor groepen zijn er diverse keuzes, van een ingerichte groepstenten, verblijf in een groepsverblijf, StayOkay, chalets of een familievilla behoren tot de mogelijkheden.

 

busvervoer voor scholen

Busvervoer voor scholen

De leerlingen gaan graag samen met elkaar in een bus naar Texel, gezellig maar ook praktisch. Onze betrokken chauffeurs zijn ervaren en weten zich onder alle weersomstandigheden en op elke weg te handhaven. Een schoolreis bus huren bij Texeltours betekent veilig en comfortabel vervoer voor uw leerlingen. Texeltours beschikt zelf over meerdere soorten touringcars en bussen vanaf 21 personen tot wel 60 personen! Natuurlijk zorgen we voor grotere aantallen voor aantrekkelijke combinaties. En kunnen we zelf niet, dan zorgen we voor minstens net zo’n goede collega!

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht 
Cresta WhatsApp Chat
Verstuur via Whatsapp